Toplam bakislar: 3658 - Toplam yanitlar: 0 |
|
GONDEREN: Koray on 01/12/2013 12:44:00 |
|
Kime daha çok yakışmış, ÜNLÜLERİN KIYAFET SEÇİMLERİ, ünlülerin kıyafetleri, pişti olan ünlüler
Emma WATSON Genç oyuncu Emma Watson, İngiltere’de katıldığı bir televizyon programında Cushnie Et Ochs imzasını taşıyan bu mini elbiseyi giydi.
Jacquelyn JABLONSKI Aynı elbiseyi Amerikalı model Jacquelyn Jablonski de Victoria’s Secret defilesinin After Party’sinde giydi. Ancak Watson, ayakkabı seçimi ile elbiseyi Jablonski’den kendisine daha çok yakıştırdı.
Michelle RODRIGUEZ Amerikalı ünlü oyuncu Michelle Rodriguez, Londra’da katıldığı bir davette giydiği Arielle Couture imzalı balık kuyruğunu andıran, dantel detayların olduğu elbisesiyle dikkat çekti.
Heidi RANGE Aynı elbiseyi ünlü şarkıcı Heidi Range de bir ödül töreninde giydi. Range topuz saçları ve ışıltılı clutch çantası ile tamamladığı elbisesiyle çok daha şık görünüyordu.
Danni MINOGUE Avustralyalı ünlü şarkıcı Danni Minogue, Londra’da bir tanıtımda giydiği kendi koleksiyonuna ait olan turkuvaz rengi elbisesiyle göz kamaştırdı.
Kirsty GALLACHER Minogue’un imzasını taşıyan aynı elbiseyi, ünlü İskoç televizyon sunucusu Kirsty Gallacher da bir ödül töreninde giydi. Ancak vücut hatlarını belli eden elbise, incecik vücuduyla Danni Minogue’a daha çok yakıştı.
Kate MIDDLETON Şık giyim tarzıyla beğeni toplayan Prens William’ın eşi Kate Middleton, Burberry imzalı trençkotu ile Irlanda sokaklarında görüntülendi.
Laura ROBSON Başarılı tenis oyuncusu Laura Robson da, Burrbery imzalı aynı trençkotun lacivert rengini tercih ederek farklı tarzını ortaya koydu. Robson bu renk seçimiyle, Cambridge Düşesi’nden daha şık bir seçim yapmış oldu. Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir... Koray
--------------------------------------------------------------
|
|
|