Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülmeyelim. Zaman ne çabuk geçiyor diye... Unutmayalım ki dünya dönüyor hayatın sayfaları bir bir kapanıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığımızda umarım "harika bir yıldı" diyebiliyorsak ne mutlu bize.. Dileğim 2013 yılının tüm dileklerimizin gerçekleşmesi. Geleceğimize ışık oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel geçmesi, isteklerimize uygun ve bizi mutlu edecek şekilde olmasını temenni ediyorum.
Sevgi dolu ve neşeli kalmanızı canı gönülden diliyorum.Yaşamın zor çetin yollarında sizi düşünen birilerinin olmasını diliyorum.Mutluluğuna sımsıkı sarılmanızı hiç yitirmemenizi diliyorum. Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanan olmanızı diliyorum. Sizi düşünen sizin için heran dua eden iyilik meleğinizin olmasını diliyorum.Hayatın tüm kötülüklerinin sizden uzak olmasını diliyorum.
Şans, sevgi, sabır, başarı dolu bir yıl geçirmenizi diliyorum.
Dilerim yeni yılda mutlulukların en güzelini yaşarsınız, başarı merdivenlerini hiç zorlanmadan tırmanırsınız ve dilerim yüzünüz hep güler, neşenizi hiç yitirmezsiniz. Sevgi dolu kalmanız ve mutlu olmanız dileğiyle yeni yılınızı kutlarım...
Saygı ve selamlar Hacegan...