REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1914 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: Nerissa__ on 05/02/2012 17:39:21

'' Ne Olursa Olsun DOĞRU Konuş. Sadakat ve Dürüstlük Yolunda CESARET Göster. Dünyada Hiçbir Menfaat YALAN Konuşmaya DEĞMEZ!!! ''

'' BENİ Sevecek Kadar deLiySen..HAK Edecek Kadar meRtsen..YALAN söyLemicek Kadar ŞerefLiysen Bende uğRunda öLecek Kadar yürekLiyim! ''

'' Bilemezsin Kim Dost, Kim Düşman.. Bazen Tuttuğun Eldir Seni Arkandan Vuran...!! ''

'' Her erkek zeki, güzel, anlayışlı ve onu çok sevecek bir kadın ister.İyi güzel de adama sormazlar mı,bunları hakedecek ne yaptın? ''

'' Bizde yaşamak var,yalvarmak asla! Sevmek var,aldatmak asla!SevmesiniBilmiyorsan sevme,sevenede ihanet etme,edenide asla affetme.. ''

'' Yalan olduğunu bilsen dahi inanacaksın insan oğluna, yani dinleyeceksin onu, niçin yalan söylediğini anlamaya çalışacaksın. Bazen yalan, insanın özünü gerçeklerden daha çok açığa vurur.....''

'' Senin doğru söylediğine inanan birine yalan söylemen, en büyük ihanettir. .''

'' Herkes Herkesi Aynı Sevemez .. Kimileri Gururunun Yettiği Kadar Sever,Kimileri Menfaatinin Bittiği Yere Kadar, Kimileri de Ömrünün Yettiği Kadar... ''

'' Sevdim deyipte aldatana..Lanetim ağırdır..Kıymet bilmeyene sevgim Haramdır..Beni gerçekten Sevene Bu Canım Fedadır..! ''

'' Ben YAŞADIKLARIMIN Hiçbirini UNUTMAM, Evet Yeri Gelir SUSARIM.. Ama Bir Gün Öyle Bir GİDERİM ki, Kaybedeceğim Hiçbir Şey OLMAZ!! ''

'' YapıLan Bir Çok YanLıŞı AffedebiLirim , Fakat Affettiğim Hiçbir YanLıŞı AsLa Unutmam !!! ''
''Duyduğum SAYGIDAN dolayı EĞİLMESİNİ bildiğim gibi, SAYGIDAN ANLAMAYANI; dik durup DEVİRMESİNİ DE bilirim elbet..! ''

'' ALLAHIM, BENİ SEVİYORMUŞ GİBİ GÖRÜNÜP ARKAMDAN KÖTÜ NİYETLER DÜŞÜNEN, ZİKREDEN KİŞİLERİN YAPTIKLARINI AYAKLARINA DOLANDIR..! ''

'' ZALİMLER ve HAKSIZLIK Edenler Unutmasınlar ki.. AHİRET, Adalet İçin Bekler.. Hem Kim Ne Ederse, Döner Yine KENDİNE EDER...''

'' Sevgime İhanet Edene, Vurup BENİ Gidene, Dostluğuma Nankörlük Edene Sadece 3 Kelimelik Mesajım Var; UNUTMAM,UNUTTURMAM AFFETMEM...''

'' KARAKTERİM ve TAVRIMI BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYINIZ. KARAKTERİM “KİM OLDUĞUMLA” İLGİLİDİR... TAVRIM ise SİZİN “KİM OLDUĞUNUZLA.''

'' En büyük bedduam ALLAHA HAVALE ETMEK OLUR... Şüphesiz ki ALLAHIN Adaleti en güzelidir.. ELHAMDÜLİLLAH...!!! ''

11/23/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***