Toplam bakislar: 1086 - Toplam yanitlar: 0 |
|
GONDEREN: gulgulce on 01/19/2012 05:50:07 |
|
BENDEKİ , SENDEN GİDİYORUM BU SEFER DÖNMEMEK ÜZERE GİDİYORUM KARNIM TOK BENİM VEFASIZ DOSTLUKLARA BIRAK BİR FİNCAN KAHVEYİ BİR TEBESÜMÜN BİLE KIRK YILLIK HATRI VAR BENDE SEN ZATEN HESAP KİTAP İÇİNDE GELMİŞTİN BANA BENDEN NE ALABİLİRİMİN HESABINI TUTMUŞTUN ÖNCE DUYGULARIMI ALDIN HAYALLERİMİ ALDIN EN KÖTÜSÜDE, İNSANLARA DUYDUĞUM GÜVEN DUYGUSUNUN SON KIRINTILARINIDA ALDIN BENDEN HEP EKSİK KALDIĞINDA HEP CANIN YANDIĞINDA HEP İHTİYAÇ DUYDUĞUNDA GELDİN BANA KUTSAL BİLDİĞİM DEĞERLERİ, ONURUMU MANEVİYATIMI ALDIN DİYECEKSİNKİ ZORLAMI ALDIM.. HAYIR ZORLA ALMADIN BENDEN GİDENLERİ DOST BİLMİŞTİM , CAANN DEMİŞTİM SANA SEVMİŞTİM SENİ CAAN BU YÜZDENDİ KARŞILIK BEKLEMEYİŞİM SADECE VEFAYDI SENDEN İSTEDİĞİM ARADA BİR ARAYIP HAL HATIR SORMAN, BİLE YETERDİ OYSA ŞİMDİ BEN ÖRSELENMİŞ RUHUMUN TADİLATI İÇİNDEYİM VEFA YOKSA BENDE YOKUM BENDEKİ SENİ TERK EDİYORUM HOŞÇAKAL
--------------------------------------------------------------
Farklı değilim ama kimseye benzemem..Görmek istediğin gibi değilim,gösterdiğim gibiyim..Sahte yüzlere karnım tok.Ben kendimi kimseyle kıyaslamam..Kıyaslayanlarlada işim olmaz..Ne secme gibi bir lüksüm var,nede seçilme gibi ayrıcalığım..hatada yaparım doğruda..Severimde sevilirimde..Üzerimde,üzülürümde..Kime Ne.. İşte ben buyum..Kimsenin hayatında Figüranlık yapmıyorum..Kendi hayatımda başrol oynuyorum..Kısacası ben herkes degilim,herkeste ben değil..
|
|
|