REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 671 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: magicDanger on 12/25/2011 17:27:50


Ömrümmmmm
Evet başlıyorum ömrüm yazmaya; daha doğrusu yazmaya çalışmaya. Ne kadar yazabilirim orasını bilmiyorum ama; elimden geleni yapmaya çalışacağım. Biliyorsun ömrüm bugün  Seninle tanışalı 7 eylül 2006 günüydü gece umudum bittiği an seni tanıdım öyle bir yerleştin ki kalbime ömrüm . Artık hiçbir kuvvet seni benim kalbimden çıkaramaz Allah’ın izniyle Sana her şeyimi anlattım senden önce yaşadıklarımı biliyorsun kiminle ne yaptıysam kime ne dediysem ya da ne biliyim işte sevdam aklıma gelen her şeyi anlattım sana bilmen gereken. Sana, sevgine ve benim sevgime olan saygımdan her şeyi paylaştım seninle. Hayatın beyaz sayfasında iki mavi renktik biz birimiz gök yüzü mavisi diğerimiz deniz. Tıpkı ufukta birleşme olması gibi hep senin sevgini hak etme ve sevgine bir adım daha yaklaşmak adına yüreğimin rotasını ufuğa çevirdim. Bu zaman zarfında seninle kavga da ettik yeri geldi, yeri geldi ağladıkta hüngür hüngür. Hani derlerya erkekler ağlamaz seninleyken ben bir çocuk gibiyim sevdam dokununca ağlamaya hazır bir çocuk… Seninle Sevdam, Yaşamanın tadının sevmek olduğunu bir kez daha öğrendim. Çektiğim sıkıntılarımdan sonra, acılardan sonra sen benim başıma gelen büyük bir ikramiyeydin kazancı aşkın olan. Ve ben onca sıkıntı onca acıdan sonra kazandığım bu büyük ikramiyeyi kaybetmek istemedim hiçbir zaman. Bazen yanlışlarım oldu biliyorum. Bazen seni kırdım istemeden yada benim düşüncemle senin düşüncenin uyuşmadığı zamanlar. Oysa ömrüm ben hep seni mutlu olman adına yaptım sonucu bazen yanlış da olsa. Bu gün sevdam hayatımın en mutlu günlerinden biri. Ben şimdi senin saksında hani bahçeden alıp aşkımızın adını verdiğin ve bu tutarsa aşkımız da onunla birlikte büyüyecek dediğin o bitkinin sana ve sevdamıza açan çiçeğiyim. Sense benim hayatımın devamı için gereken, köklerimin sarıldığı toprak.toprağımın suyu ve yapraklarımı ısıtan güneşimsin… Bu çiçek sevdamızın çiçeği, ve sevginle büyüyüp git gide bir sarmaşık gibi hayatında olacak. Açtığı her bir çiçek sana olan aşkımı sunacak.
Seni öyle seviyorum ki Ömrüm, bazan yokluğunda nefes alamadığım oluyor. Hayat artık benim için  sevginden önce ve sevginden sonra Hayatımda karanlık bir çağın kapanıp sevda çağının başlaması gibi artık Sevda çağındayım sevdamlayım.

Bir gün olurda sevdam, sevgimden vazgeçmen gerekirse ya da sıkılırsa yüreğin sevgimden ne olur bu satırlarımı bir kez daha oku. Her kelimesinde sevdam olan her kelimesinde sevgimi sunduğum bu satırları tekrar oku. Oku ve deniz ve gökyüzünün birleştiği ufuk çizgisini hatırla iki mavinin birleştiği o mavi çizgiyi benim rotam o mavi çizgi. Yüreğimin gemisi tüm motorları çalışmış var kuvvetiyle o rotaya hareket ediyor.

Şimdi bitiriyorum sözlerimi yavaş yavaş sen acılarla dolu hayatıma giren güzel varlık, sen ömrüm, sen varım, yoğum, servetim , büyük ikramiyem Hayatımda kattığın güzellikler için hayatımda sevda çağını başlattığın için, Güneşinle karanlıklarıma aydınlık olduğun için, gözümün senden başkasını görmemesini sağladığın için, her gece rüyama girdiğin ve beni yalnız bırakmadığın için, Yüzündeki gülümsemenin sadece bana ait olduğu, o bakışların sadece bana ait olduğu için, Beni her an düşündüğün ve seni her an düşündüğüm için ……. Yazabildiğim yazamadığım her sebep için Sevdam senin için sevgin için Çok teşekkür ederim.
10/02/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***