Kaybolmuş bir istikbalin Derbeder olmuş bir ömrün Işık sızmayan kapısını aralıyorum.. Ağır aksak geçen zamanın sahteliğine bakıp Kayıplarımın önünde diz çöküyorum..
Nereden başlayıp nereye nokta koysam acaba? Hangi şiirime sığınıp Ciğerim parçalanana kadar ağlasam Sonra ağlamaları yasaklasam Sussam..! İnadınaölümüne sussam..!
Gözlerinden kaçırdığım silahı Deli bozgun duygularla doldurup Namluyu laftan anlamaz yüreğine çevirsem.. Gözlerimi kapatsam ve tetiği çeksem. Kan gölüne dönmüş bir ömrün faturasını kessem..! Diner miki sancım? Dinmez..! Ruhumu saran yangın sönmez..! Bitmez deli gönlüm Bu acı bitmez..!
“ Hey hat..” dediğim hayat Nedir benimle alıp veremediğin ? Hangi kine boyandın da renklerimi çaldın benden ? Neydi sana fazla gelen ? Ne istedin sayılı ömrümden?
Kaç defa kaçtım senden haberin var mı? Kaç kere yok saymaya çalıştım seni Ama ecel kadar gerçektin Aldığım nefese sebeptin.. İçimde yokluğa dönen bir nefrettin..!
Yok saydığım her şeyde vardın aslında
Beş kuruş etmeyen satırlarımın yamalarına Yıldızları olmayan akşamlarıma Aydınlığa hasret sabahlarıma yazdım seni.. İstediğim an silebilirim..! İstediğim an silinebilirim..!