Senİnle YaŞlanmak İstİyorum. Seneler GeÇsİn Sen Benİ Bİl Ben Senİ Bİleyİm İstİyorum. Benİm OlduĞu Kadar Dostlarının Dostlarının OlduĞu Kadar Benİm Ol İstİyorum.
Nİce Sıkıntı Ve Zorluk YaŞayıp birbirimize Anlatalım. YaŞayalım Kİ ÖĞrenelİm Hayatı Ve Destek Çıkmayı. Bİrbİrİmİzİn Omuzlarında AĞlamalıyız. Sen Çok Dertlenİp İÇİp ArkadaŞlarınla Eve Gelmelİsİn. PaylaŞmalı Ve Beraber Sıkılmalıyız. Öylekİ Yalnız Sıkılmak Sıkmalı Bİzİ. YaŞayalım Kİ Paramız Olunca Sevİnelİm. GÜzel GÜnlerİmİzİ Evİmİzde Bİr ŞİŞe Şarap Ve Pİjamalarımızla Kutlamalıyız.
Ya Da Bazen Dostlarla Ucuz Bİralar İÇerek... BÖylece YaŞamalıyız İŞte. Sonra ÇocuĞumuz Olmalı DÜŞÜnsene Senİn Ve Benİm Olan Bİr Canlı. Gecelerİ AĞladıkÇa Sırayla Susturmalıyız. Sen Arada Mızıkçılık Yapmalısın. Ve Ben SÖylenerek Sıranı Almalıyım. Yorgun OlduĞum İÇİn Yemek Yapmamalıyım SÖylenerek Yumurta Kırmalısın.
Hava SoĞukken Bİrbİrİmİze Sıkıca Sarılıp Yatmalıyız. Zaman Su Gİbİ Akıp Gİderken HerŞey YaŞanmıŞ Bİr Hayatımız Olmalı. HerŞeye RaĞmen HİÇ Bıkmamalıyız Bİrbİrİmİzden. Mutlu Da Olsa KÖtÜ De Olsa YaŞadıĞımız GÜnler Bİzİm GÜnlerİmİz Olmalı. SaÇlara DÜŞÜnce Aklar Ya Da Gİdİnce Aklar Çocukları GÜvence Altına Alıp Gİtmelİ Bu Şehİrden. Kavgasız Her Sabah Cİnayetle Uyanılmayan Sessİz Bİr Yere Gİtmelİyİz. Gecelerİ Balkonda Denİzİ Seyredİp Sandalyelerİmİzde Sallanmalıyız. Eve Gelİp Benden Kahve İstemelİsİn. Çocuklar Gelmelİ Zİyaretİmİze GeÇmİŞtekİ Hareketlİ GÜnlerİmİzİ Anımsamalıyız. Ben "bey" Demelİyİm Sana Sen De "hanım".
Öyle Sevmelİsİn Kİ Benİ Bu Yazdıklarım Korkutmamalı Senİ. TebessÜmler AÇtirmalı YÜzÜnde. BİrgÜn Bu Hayatı Bırakip Gİderken Sadece Mutluluk Olmalı YÜzÜmÜzde Bİrbİrİmİzİ Sevmenİn Gururu Olmalı "herŞeyde"...
Öyle Sevmelİsİn Kİ Benİ Bu Yazdıklarım Korkutmamalı Senİ. TebessÜmler AÇtirmalı YÜzÜnde. BİrgÜn Bu Hayatı Bırakip Gİderken Sadece Mutluluk Olmalı YÜzÜmÜzde Bİrbİrİmİzİ Sevmenİn Gururu Olmalı "herŞeyde"...