REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1428 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: elbruzz on 07/24/2009 10:18:41

BENDE BİLMİYORUM.....

New York`tan Los Angeles`e giden uçakta cingöz bir avukat ile sarışın bir hanım
yanyana oturuyorlar. Avukat hem hanımla yakınlaşmak hem de hoşca vakit geçirmek
için bir oyun teklif ediyor. Kabul görünce oyunu anlatıyor:
-Size bir soru soracağım, cevabı bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz,
sonra siz soracaksınız bilemezsem ben size 50 dolar vereceğim. Ve ilk soruyu soruyor:
-Ay ile dünya arasındaki uzaklık ne kadardır?
Kadın tek söz söylemeden çantasından 5 dolar çıkarıp adama uzatmış.
Soru sorma sırası sarışına gelmiş:
-Tepeye 3 ayakla tırmanıp 4 ayakla asağı inen şey nedir?
Adam dakikalarca düşünmüş. Yanıtı bulamamış... Cuzdanından 50 dolar çıkarıp kadına uzatmış.
Kadın parayı kibarca alıp çantasına koyarken avukat merakla sormuş:
-Cevap ne?
Kadın tek kelime etmeden çantasını açmış ve 5 dolar çıkarıp adama uzatmış...

RONALDİNYO

Bir gün Şenol Güneş Brezilya milli takımı antrenörü Scolari ile karşılaşmış.

- Hocam, sen bu takımı nasıl seçtin de şampiyon oldunuz? demiş.

- Çok kolay, zekalarına göre seçiyorum. Bak mesela sana bir örnek vereyim demiş ve Ronaldo'yu çağırmış. Ronaldo'ya, "Oğlum söyle bakayım, senin annenin ve babanın çocuğu olan ama senin kardeşin olmayan kimdir?" Ronaldo biraz düşünmüş,

"Tabii ki ben oluyorum" demiş. Şenol Güneş bundan çok etkilenmiş. Türkiye'ye döner dönmez İlhan Mansız'ı çağırmış.

- İlhan sana bir soru soracağım, eğer bilirsen bu hafta seni takıma alırım. Bil bakalım, annenin ve babanın çocuğu olan ama kardeşin olmayan kimdir?

İlhan biraz düşünmüş işin içinden çıkamamış. Biraz zaman istemiş ve hemen koşmuş Hakan'ı bulmuş.

- Hakan, annenin ve babanın çocuğu olan ama kardeşin olmayan kimdir? Hakan cevap vermiş:

"Benim tabii ki" İlhan sevinçle Şenol Güneş'in yanına dönmüş:

- Sorunun cevabını buldum hocam: Hakan'mış. Şenol Güneş köpürmüş:

- Vay salak herif, Hakan olur mu hiç, doğru cevap Ronaldo idi!..

TEMEL VE LAMBADAKİ CİN

Bir Fransız bir İngiliz ve bir de Temel bir gemi kazasından sonra ıssız bir adaya çıkarlar. İngiliz kumsalda bir lamba bulur. Fransız bunun Aladdin'in lambası olabileceğini söyler ve lambayı ovuşturur. Gerçektende lambadan bir cin çıkar. "Ne dilerseniz dileyin benden" der. İngiliz "Ben ailemin yanına İngiltereye gitmek istiyorum" der. Cin isteyi yerine getirir. Sıra Fransız'a gelir. Oda ailesinin yanına Fransaya gitmek ister. Onun isteyide yarine gelir. Sıra Temeldedir. Temel biraz düşünür. Cin çabuk olmasını söyler. Temel etrafına bakar ve cin'e dileyini söyler. "Arkadaşlarımda gitti ben bu ıssız adada yalnız kaldım onun için arkadaşlarımı geri getirmeni istiyorum" der.

CENAZE NAMAZI

Temel'in annesi ölmüş. Cenaze namazında bir kenarda duruyormuş. Soranlara: -Pen cenaze namazi kilmasini pilmeyrum" diyormuş. Bir müddet sonra kayınvalidesi ölmüş. Namazda Temel'i en ön sırada görenler: -Hani sen çenaze namazi pilmezdun? -Pu çenaze namazu tegil çi, payram namazu.

--------------------------------------------------------------

Kız oyunları
11/24/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***