Gece kayarken sen doğarsın içimeIsıtır beni her an seni düşünmek bile Düşlerim ıslanırken sen gelirsin aklıma Bir alev olursun içimi inceden yakan
Baharlara el ele koşmak istiyorum seninleHer çiçek sensin tüm çiçekler sen kokarNe sensiz kış gelir ısıttığın yüreğime Ne de güneş sen gibi içimi yakar
Ellerim uzanır ellerine tutmak içinUzaklık sanma beni senden ırak kılarBendeki bu can seninle huzur dolarGecemde sensin gündüzümde sen
Sevdaya zar attım her şeyi kaybederkenSeni buldum kalbimde varım yoğum senSabahın ilk ışıkları gözlerime vururken Sol yanım senin sevginle dolup taşıyor
Güne seninle başlamak her şeyi sen gibi sevmekHayat bu olsa gerek her şeyi seninle sevebilmekAma hiç bir şeyi senden çok sevmemekKıskanır çiçekler seni baharın güleri solgun sessiz
Ya papatyalar fallara küskün suskun renksiz Senin yerini tutmuyor baharın hiç bir çiçeğiSen içimde hep ilkbaharı bana yaşatırsınYıldızlar dans ediyor gözlerimde kayıp giderken
Bir dilek tut sevdanın ölümsüzlüğü için Bir yer vardır hep yaşayan ve yaşatan Bir yer vardır sol yanında dünya güzeliBir yer vardır son nefeste bile dalıp gittiğim
Adını sen koy gözlerin mi ellerin mi Yoksa gözlerinde dolaştığım hayalim miBir sevdadır seni düşlerimde süslemekAdını sen koy bunun adı tadı senden olsun
Emeğine Sağlık Elifim
Gözlerine Sağlık Cazibem