REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1405 - Toplam yanitlar: 2

GONDEREN: SonsuzLuk- on 10/31/2011 19:27:08

Yarim olcaksan yüreğimi sahiplenip, yüreğinin olmama izin vermelisin, sonu olmayan sevda türkülerime kulaklarını asla kapamamalısın. Acını sahiplenişime, sana gelen bana gelsin dualarıma şaşırma lüksün yok senin. Gözlerine bakarken bile seni özlememi fazla görmemelisin. Ne kadar mesafeler girse de aramıza aldığın nefes kadar sende olduğumu hissetmen lazım sonsuza kadar...

İzin vermelisin gecenin aydınlığı olup, sabahına güneşin gibi doğmama. Buz gibi ayaz vurduğunda, üşüdügünde beni düşünmen yetmeli ısınmana. Canın acıdığında aklına düşersem acını dindiren yanın olmalıyım ben senin. Elele sevgililer gördüğünde kıskanmalısın çaktırmadan. Aklına düşmeliyim sarılmalısın telefona. Canımın manası yar, dinmiyor sana olan özlemim...

Uzak kaldıkça coşuyor sevdamın çağlayanı diyebilmelisin cesurca. Gözlerine baktığımda her yeri sen kokan diyarlarda bulmalıyım kendimi. Tüm yollarım sana çıkmalı. Kendimi kaybettiğim her anda yol gostericim sen olmalısın. Ömürlük bir yokluk bile sebep olsa ayrılığımıza bekleyişlerim tükenmez asla...

Sev beni, suya hasretcesine suyu yudumlar gibi...
Sev beni, acısını dindirmek isteyen çocuğun annesine sarılışındaki masumluk gibi...
Sev beni, dua dua sevdiğim gibi seni...
Sev beni, erisin tüm buz tutmuş sancıyan yanlarım...
Sev beni, dünyam sevginle şenlik havasına bürünsün...
Sen beni sevdikçe halaylar cekilsin, kavuşsun tüm filmlerin aşıkları, evinde yakacak sobası olmayan çocuklar ısınsın...

Sev beni, seni sevdiğim kadar sev beni...
Sev ki bizi gören herkesi hayran bıraksın sevgimiz

GONDEREN: Sedat__ on 11/01/2011 00:26:50

emeğine sağlık kardeşim süper paylaşım

Back To Top

GONDEREN: SonsuzLuk- on 11/01/2011 01:43:29

Sedat__ yazdı:

emeğine sağlık kardeşim süper paylaşım

Teşekkürlerr kardeşimm seninde gözlerine sağlıkk.....

Back To Top
11/27/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***