Toplam bakislar: 1005 - Toplam yanitlar: 2 |
|
GONDEREN: Elif__ on 10/27/2011 17:19:37 |
|
Emeğine Sağlık BuYuKTurK__ Paylaşım İçin
|
Back To Top |
|
GONDEREN: OYKUM_ on 10/27/2011 17:22:02 |
|
SEVDİM SENİ...
Yağmur yağarken daha çok söylüyorum seni sevdiğimigökyüzünden düşen her damlaya.O damlalar çığ olup kulaklarına fısıldasın sevgimi diye.Çoğalarak, artarak her gün daha çok severek yaşıyorum seni.Sevgim hiç bitmiyor içimde, hiç azalmiyorr,bu günlerde hiç acıtmıyor sevdan beni.
seni içimin en derinlerine hapsetmişim ben.Bu yüzden zor.İstemiyorum galiba,kkalbimden söküp atmam seni,birazda öylesine yaşamak gibi.Bomboşş, duyarsız, kalpsiz yaşamak gibi birşey.Her gün yeniden doğuruyorum sevgimi senin için,Her gün yeni bir sevgiymişcesine seviyorum, yaşıyorum.Mutlu ediyor böyle sevmek seni.VE ... ben bilmiyorum, bu nereye kadar sürecek, seni sevmek, ölesiye sevmek güzel.Ama vuslat yok bu sevdada, hep özlemek,hep beklemek var, yolunu şaşırmış bir yolcunun yolunu bulmasını beklemek gibi birşey bu.Bu yolculukta rehber ben değilim,eğer izin verilseydi buna...!!Hep yeni yerlere,hep yeni güzelliklere götürmek isterdim seni.Hep güzeli, hep iyiyi, hep sevdayı paylaşmak için...
Bu gece yağmur yağıyorve ben daha çok söylüyorum SENİ SEVDİĞİMİ...Ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın,gerçek''sen''sin,gerçek''ben''im.Gerçek ''biz''iz senden ve benden başka gerçek yok ikimize yarattığım dünyada.Ve hiç kimse,hiçbir kural değiştiremeyecek bunu...
Bu gece gözyaşlarım yağıyor sensizliğimle birlikte boş odama...Seni arıyorum erimekteyim..karanlık geceye inat ay bu gece gökyüzünde...DÜŞ MAVİSİ... DÜŞLERİ HEP MAVİ KALACAK..
--------------------------------------------------------------
_
|
Back To Top |
|
|