REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 606 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: PEYKER on 10/25/2011 23:57:30

Yine zayii olmuş bir günün içerisindeyim… Ellerinden başka hiçbir şeye dokunmak gelmiyor iç’imden…

Yokluğunda üstüme bulaşan kederden olsa gerek...

Ben (Y)aşayamıyorum Sensiz

Hani Şehr-i Yâr derdim ya İstanbul’aBen (Y)aşayamıyorum Sensiz yokluğunda öğrendim ki zalimmiş kentim…
Öğrendim; yedi tepe değil İstanbul… İstanbulBen (Y)aşayamıyorum Sensiz dört duvar…

Bir avuç içi sıcaklığında yaşamayı umarkenBen (Y)aşayamıyorum Sensiz duvarların soğukluğu düşüyor üstüme…
Karanlıkta çaldığım ıslık yetmiyor korkumu yenmeme… Cân’ım çıkmaya çalışıyor ben tutmaya çırpındıkça…
Öyle yaBen (Y)aşayamıyorum Sensiz se(si)ni yaşam bildim ben sevgili… Kulağına fısıldadım düşlerimi nice gecelerde…

Düş'lerim dedim deBen (Y)aşayamıyorum Sensiz düş'tü dilime yine hangi kelime ile ifade edersem edeyim tam eşitliğini bulamadığını bir kelâm... "Özledim Se(si)ni"

Derin kuyulara mı atıldın ki ses vermiyorsun… ? Eşkıyalar mı kesiyor bana gelecek cümlelerinin önünü… Yık geç bu ablukayıBen (Y)aşayamıyorum Sensiz izin verme işgale sevgili...

YokluğundaBen (Y)aşayamıyorum Sensiz bir tek gecenin matemi konuşur benimle... An gelince duyacağımBen (Y)aşayamıyorum Sensiz o söylemediğin cümlelerini duyana kadar kapadım ellerimle kulaklarımı...

Masalımı yüreğinde saklayan yâr ! Sûret sarayı inşa edip adını İstanbul’mu koydun yoksa…
Ne yana baksam sen… Ve ben Hz. İdris’in iğnesi ile yamalar yapıyorum yıpranan umuduma…

Bir cebimde umut bir cebimde korkularBen (Y)aşayamıyorum Sensiz tufana direniyorum tüm gücümle…
Ne yapmalı söyle Yâr… ? Ne yapmalı… ? Nuh’un gemisine saklamaya çalışsam sığar mı bu sevda… ?
Davud’un zırhını giysem yokluğun yine yaralar açabilir mi bende…

Umutlar yıpranırkenBen (Y)aşayamıyorum Sensiz korkular büyüyor inadına… Sürgünüm sürüyor… Ayazda kalıyor bir düş…

Bilinsin Sevgili; Gelişine dek dondurdum yaşamı… Ben (y)aşamıyorum sensiz hiçbir şeyi…

Bir… İki… Üç…
“Tıp”

"Ağladı bulutlarBen (Y)aşayamıyorum Sensiz tutuştu yağmurlarBen (Y)aşayamıyorum Sensiz bir adam sustu…"

--------------------------------------------------------------
PRENSES
11/27/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***