REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1313 - Toplam yanitlar: 2

GONDEREN: d_e_l_i_p_o_y_r_a_z on 10/24/2011 02:11:06

En sevdiği kelime "asi"/ En sevdiği oyun incitmek beni/ Hıncı, çocukluktan kalma bir yara izi gibi

İpleri dolaşmış uçurtmalar misali/ Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı/ Ne gidebildik kendi yolumuza/ Rüzgarda savruk, başına buyruk/ Senle ben

Zamanı, yaralarla ölçen / Geçmişiyle kavgalı/ Gündüz isyankar/ Geceleri Tanrı’ya sığınan / Kırdığı kalpleri dizmiş ipe/ Gene en büyük zararı kendine

En sevdiği ses, çocuk sesi/ Güneşli, billur, neşeli gibi görünmeye calışan/ Oysa, yıllar var ki kendi/  Çekip gidebilmek için bir gün/ Geride ekmek kırıntıları bırakarak/ Kuşlar yesin diye ayak izlerini/ Kalmasın ne bir sızı ne kalp yarası

Sevişirken taşkın bir nehir/ Öpüşürken kor bir alev/ Uykusunda melek gibi masum/ Bakmaya kıyamadığım/ Kaç gece göğsünde uyuduğum/ Ama beraber uyanamadığım 

İpleri dolaşmış uçurtmalar misali/ Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı/ Ne gidebildik kendi yolumuza/ Rüzgarda savruk, başına buyruk/ Senle ben

Her hasretten sonra/ Başka bir daha olmıyacak diyip Yemin etmişken bir daha konuşmamaya/ Gene bulup birbirimizi/ Sabahı olmayan gecelerde/ Aldatma pahasına sevdiklerimizi/ Ağlayarak seviştiğim / 

İpleri dolaşmış uçurtmalar misali/ Ne beraber uçabildik, boş verip şu dünyayı/ Ne gidebildik kendi yolumuza/ Rüzgarda savruk, başına buyruk/ Senle ben...

GONDEREN: Tutku on 10/24/2011 04:20:51

Deli Poyraz'ımız yüreğine sağlık

--------------------------------------------------------------

Tutku

Back To Top

GONDEREN: d_e_l_i_p_o_y_r_a_z on 10/25/2011 11:12:36

teşekkür ederim TUTKU adminim

Back To Top
11/27/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***