Toplam bakislar: 1245 - Toplam yanitlar: 4 |
|
GONDEREN: kademe on 10/21/2011 20:07:19 |
|
Gözlerinde unutulmuş hatıra iken , Kelimelerini yutkunup susma ne olur. . Gülüşlerinde tozlanmış, Siyah- beyaz fotoğraf iken, Yaşanmışlıkları susturup Dudaklarında adımı bir kez bile anma ne olur. . .
Beni zamana gömüp Unut hadi her şeyi. . Bana dair tek bir hatıra kalmasın senden. . . Sen beni yaşarken öldürmüşken, Ben seni sensizlikte yaşatacak kadar sevdim. . . Sen üzülme diye İsyanlarımı dizlerime büküp Ömür boyu sana susacak kadar sevdim. . .
Hadi git ne olur. . . Bir mevsim bile yaşanmayan Hatıralarımızı gözyaşlarında boğup Tek kelime unut hadi. . Beni sevdiğine pişman ise sevgili, Yollarına feda olsun sevgim. . Olur da susmalarım acıtırsa seni, Sana ölmelerimin üstü kalsın sevgili. . Bol keseden harcasan da hatıralarımı Unutsan da sana yüreğimi adadığımı, Unutsan da adımı, Sensizlikte bile. . Adın dudaklarımda, Sevdan ise yüreğimde yaşayacak sevgili. . .
--------------------------------------------------------------
-
|
|
Unutsan da adımı, Sensizlikte bile. . Adın dudaklarımda, Sevdan ise yüreğimde yaşayacak sevgili. . . yine harikalar yaratmışsın hemşo emeğine sağlık
|
Back To Top |
|
GONDEREN: DENlZ on 10/22/2011 00:29:47 |
|
Tek kelime mükemmel kutlarım....
|
Back To Top |
|
GONDEREN: SeZeN__ on 10/22/2011 01:30:43 |
|
Olur da susmalarım acıtırsa seni, Sana ölmelerimin üstü kalsın sevgili. . Bol keseden harcasan da hatıralarımı Unutsan da sana yüreğimi adadığımı, Unutsan da adımı, Sensizlikte bile. . Adın dudaklarımda, Sevdan ise yüreğimde yaşayacak sevgili. . .
Emeğinize sağlık kademe
|
Back To Top |
|
GONDEREN: kademe on 10/22/2011 20:55:54 |
|
hemşo deniz sezen teşekkür ederim gözlerinize sağlık
--------------------------------------------------------------
-
|
Back To Top |
|