REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 755 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: d_e_l_i_p_o_y_r_a_z on 10/17/2011 12:03:06

Ne var sende... bilmiyorum ama ben sende huzur buluyorum senınle olmak senınle konusmak durup saatlerce gozlerıne bakmak istiyorum imkansız degilsin ama yanımda da yoksun yoruldum senı hayal etmekten tatlı bır ruya bır düş gibisın uzatsamda ellerımı sana dokunamıyorum...bır yudum su gibisin hayat verıyorsun bitkin gururuma durduramıyorum ıstemıyorumda aslında buyur sen ıstedıgın gibi can kat bu hayat...sız canıma dalgalan istediğin gibi bir ruzgar ol istedim sefkatlı ellerinle oksa saclarımı usulca ask ol masal ol düş ol Denızım ol ucsuz bucaksız senınle olayım gunlerce ne var sende bilmiyorum ben bütün mutlulugumda sen ol ıstıyorum hırcın bır sonbahar alıp götürmesın senı benden yoksa ben bu hayat oyununda kaybolurum sokak sokak her kaldırıma cadde cadde her ruzgara seni anlatırken ben sensiz seni düşünmekten uyuyamıyorum bir meltem ol dokun perdelerime usulca gir penceremden uyandırmadan senli ruyalarımda beni dokun tenime... Sıcaklıgın varlıgın yeter benim için
sebepsız sorgusuz senin için ölmeme ne var sende bilmiyorum bildiğim tek gercek seni çok ama çok SEVİYORUM...

11/28/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***