Toplam bakislar: 1183 - Toplam yanitlar: 5 |
|
insanım ben! Kimi zaman hüzünlenir,duvar gibi
Çiçeğindeki yalnızlığımı haykırırım etrafa
Geceler boyu ağlarım! Belki de kimi zaman senden uzak oluşumdan kahrolurum. Adını haykırırım etrafa.. Bazen de dolaştığımız o uzun yollar da doaşır geçmişi anarım
Yalnızlığımı hiç kimseye anlatamam! Bir gün SENSİZLİKTEN bıkıp Karşına çıkıverir boynuna sarılırım, Ve doyasıya ağlarım
Hayalin getirdi yine eceli, Bu sefer canını almaya niyetli Yollar biraz daha yalnız Dualar gecenin asiliğinde kabul buyuruyor! Gördüğümüz düşlerin ardı yalan Aşk bu bahar takvimlere dipnot; Geçmişten hediye kalan ! Boş caddelerden, çıkmaz sokaklara uzanıyor artık yolum! Aynam kırık Yüzüm sen Kırgınlığım senden Ey hüznü içimde büyüten; Sitemin gözlerime olsun yeter! Büyük aşkın, küçük terk edişlerinde öldürdüğünüm ben! Dilsiz bir boşluk dadanıyor duvarlarıma! Türküler sessiz kalıyor, mağlubiyetime aldırmıyor şehr-i İstanbul kifayetsiz bırakıyor dudaklarımı
Aşk rüzgara tutunup, Nefes gibi işleniyor içime! Ciğerlerim nikotin kokuyor, Ellerim çatlak duvarların yüzünü taşıyor. Kalıyor kimliğin içimde! Söyle şimdi yâr, sükûta ermek için mi yüreğimi attın ateşlere? Neden doldurdun gözlerimi kara-denizle? Neyin hesabıdır bu, kimedir bu ceza? Öykülerin kahramanı belli değil mi hala? Çık karşıma Vadettiğim aşktan, Sunduğun terkleri al yanına! Bir kez olsun aldırma gururuna, Bir kez olsun getirme eceli kapıma! Kara toprağın üstüne bıraktığım İstanbul, Alacak nefes bulamıyor göğünden. Eski bir türkü fısıldayıp, geçmişi alıp gidiyor içimden. Hesaplarını ödeyecek, âcizane düşlerim biletini kesiyor şimdiden! Her an, Önceki anın ruhuna rahmetler eyliyor Ellerimizi sürerken yüzümüze, kimliğimize ait bir yabancı büyütüyoruz geride! Geçtiğimiz yollara ateşi bırakıp, İstanbul oluyoruz Rüzgarı giyiniyoruz üstümüze
Şimdi
Ben Eski bir yaraya yatırırken adını boylu boyunca, Sen alıştır kendini kara toprağa! Kör bir kahraman olarak kal hayatımda! Eskisi gibi ol(a)mayan bu şehirde, Suskunluğuna verdiğim cevaptan al payını Aslında diğerlerinden bir farkı yok Biraz daha yalnızım sadece Biraz daha yorgun bu gece Ya senden vazgeçip yalnız kalmalı Ya da sır gibi seni yaşamalı Bu derde derman yok, nafile
Ağlama gönlüm ah ağlama Sen istedin bunları Sakın ağlama, suç sende Suç sevende Ağlama gönlüm ah ağlama Sen yaptın hataları Bedelini öde Ses etme gönül, pes etme gönül ah Zamanla geçer dert etme gönül
seni düşünüyorum yine koyu özlemler içindeee Sen orda yalnız
.bensizzz.. Bense burada yalnızzz
sensiz
. Birlikte geçen günlere inat sanki şimdi bu soğuk yalnızlıkklarr
akar gözümden yaşlar, gece oldu şimdi sancılar başlar.. okadar özlemişimki seni
birkerecik
bir dakka bile olsa sımsıkı sarılabilseydim..can bildiğim sanaa
ÇÇOOOOKKKK AMAAA ÇOOOKKK ÖZLEDİMMM SENİİİİİİ ŞUNU BİLKİ
Gözümden akan her damladaki delice özlemimsinnnnn
.. Ellerini tutup sıcaklığını hissetmeyi özledim.. Seninle içtiğim kahvenin o tarifsiz tadını özledim.. Bana kızmanı, ve hatta bazen sinir olmanı özledim.. Tepkime kızıp sigarayı bi hışımla söndürüşünü, kısa bir sessizlikten sonraki o gülüşünü görmeyi özledim.. Kısaca seni özledim ben
Sana bakarken gülümsemeyi özledim, gözlerine mühürlenip öylece kalmayı, Soğuk günlerde sımsıkı sarılıp sıcaklığınla ısıtmanı özledim.. Bir nefes gibi derin derin içime çekmeyi, Ömrün son demine dek izle[n]meyi
Kısaca seni özledim ben
Şu minik dünyamda ki koskocaman sevgiyi canlı canlı hissedebilmeni, ve sonrasında gözlerinin parladığını görmeyi özledim Bana olan güvenini, sadakatini özledim İçimde tutsak ettiğim duygularımı yüzüne söylerkenki halimi[zi], ve akabinde senin söylediklerinin yanında benimkilerin hafif kalışını görmeyi özledim.. Otobüste uyuklamalarımızı özledim.. ve benden önce uyanıp kulağıma bişeyler fısıldamanı özledim.. Aniden sarılarak korkutmalarını özledim.. Kalp atışlarını duyabilmeyi özledim.. Sonra,, sonra kokunu da özledim ben.. Takvimlerden rakamlar değil sen düşüyorsun üzerime.. Saatlerin de rakamlarını unuttum ben.. Sen giderken saat kaçtı ki?!.. Hatırlamıyorum hatırlayamıyorum.. Akreple yelkovanında özlediğim seni görüyorum hep.. sebebimi sebebim geçe.. sebebime sebebim kala.. sebebim.. sebebim.. Sensiz geçen zaman düşman sanki.. Sende sen, bende sen.. Herşey de sen.. Hepsi sen.. Yokluğun ateşten bir gömlekmiş sanki, her gün istemeyerek üzerime giydiğim.. Gözlerimi gözlerine istersen bir ömür mühürlerim.. Hadi durma! Aslını resmet ruhuma sevdiğim.. Kısaca seni özledim sebebim
Tüm hücreLerime sen yazıLmıştın yar. ÇoğaLıyordun.. Bu çoğaLışı durdurmak için yavaş yavaş öLdürüyordum kendimi. Sonra.. Sonrası mı? AkLıma her düşüşünde seninLe birLikte yeni hücreLer doğurdu bedenim. ÖLüm gecikti, sen çoğaLdın, ben varoLuşa tutundum.. Yine, yeniden seni çizdim vücudumun her karesine!ÖMRÜMM!!!
|
|
GONDEREN: OYKUM_ on 10/14/2011 19:21:15 |
|
Uzat gözlerini bana! Dibi olmayan uçurumların kenarında olsan da; Buğulu gözlerini aydınlatacak, Seni geniş bozkırlara adımlatacak bir umut alevi Yanıyorken bakışlarımda…! Korkma!
Uzat gözlerini, Duman altı olmuş ruhunun, Bir karabasandan çıkma çırpınışlarıyla, Tükenmesine izin vermeden, bana uzak! Bakışların, sen dolu bir beni değil Ben diyebildiğim beni sevgilerken Bakışların, yarına hayal misali değil Kararlıca kararsızlıklardan sürgün olmuş bakarken …Ve bakışlarım seni hiç bu kadar sahiplenmemişken ta ezelden …
Uzat gözlerini gözlerime sevdalım! Yüreğin dokunsun ellerime, Tenim işitsin sesini, Kokun yankılansın… Öylesine yer etmiş bu katran bakışlar bende! Toprak, toprak uzaklaşmış olsam da senden, Demek ki en derine, gizliye kusmuşum ki aşkını Yine bendesin ya, yine bende!!
--------------------------------------------------------------
_
|
Back To Top |
|
Ali Kardeşim çok teşekkür ederim bende sizleri seviyorum
|
Back To Top |
|
Abimm birtanecik Öykümm, Allahım sizi bir ömür ayırmasın nazarlardan korusun sevginizi... ben sizleri alişten daha çok seviyorum:)))))
|
Back To Top |
|
GONDEREN: OYKUM_ on 10/15/2011 22:54:16 |
|
biliyoruz bizde seni çokk seviyoruz....))))))
_
|
Back To Top |
|
Büyüktürk kardeşim ve Öyküm canım emeklerinize sağlık Mutlulukların en güzeli sizlerin olsun paylaşımlarınız için..
|
Back To Top |
|
|