REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 3810 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: AySu_06 on 10/14/2011 13:13:49



Malzemeler

  1. Kaç kişilik olacaksa o sayıda tavuk baget
  2. Havuç
  3. Patates
  4. İsteyen bezelye de kullanabilir
  5. Tuz, karabiber
  6. Beşamel sos için; 3 çorba kaşığı un, 4 çorba kaşığı tereyağ veya aynı miktarda sıvıyağ, 2-2,5 su bardağı süt, 1 tatlı kaşığı tuz
  7. Kaşar peynir rendesi

Yapılışı

  1. Tavuk bagetleri güzelce yıkadıktan sonra haşlayın. Aynı şekilde patates ve havuçları da soyup küp küp doğrayarak haşlayın.
  2. Her iki malzeme de haşlandıktan sonra borcama yayın. Üzerine tuz ve karabiberi serpiştirin.
  3. Beşamel sos için; öncelikle tereyağını eritin ve unu ekleyerek kavurun daha sonra sütü yavaşça dökerek karıştırmaya devam edin ve pişirin. Son olarak tuzunu ekleyin.
  4. Beşamel sosu tavuklu harcın üzerine dökün. Üzerine rendelenmiş kaşar peynirleri de ekleyerek 180 derecelik fırında 15-20 dk pişirin.
            Simgem buralardaysan güzel oku





--------------------------------------------------------------

11/29/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***