REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Sayfa:  1 | 2 | Ileri >  Son >>
Toplam bakislar: 9223 - Toplam yanitlar: 12

GONDEREN: ozgurluk_ on 09/28/2011 20:14:06

Ingilterede genclik yoksulug a  karsi ayaklaniyor.

Türkler döner picaklari ile bu genclere saldiriyor.

Türk basini bunu övgü ile yaziyor, bu övgü görecek bir olaymidir???

Aynen almanyada, genclik yolarda arabalari yakiyor "DEVLETDEN INTIKAM ALIYORLAR"

SÜLÜKLER BIRLIGI YIKILSIN  istiyorlar.

TÜRKLER gene devrede.Gönülü nöbetcilik yapiyorlar.

Bu kadar yagci patroncu bir millet daha yoookkkkkk.

Varsa siz söyleyin........

Yorum sizin

Saygilar...........

GONDEREN: Hacegan__ on 09/28/2011 23:57:14

İngiltereyi yakan isyan ve ardından gelen yağmalama girişimlerine karşın Türkler’in dükkanlarını canları pahasına korumasıLondra’da gündem oldu. Sosyal paylaşım sitelerinde “Türkler Londra’yı korusun” çağrıları yapıldı. Başkentteki Türkler ise Türkiye’den polis istedi. 4 gündür süren olaylarda ise 1 kişi ölürken 525 kişi de gözaltına alındı...

İngiltere’de bir gencin öldürülmesiyle çıkan olayların ardından yaşanan yağmaya karşı Türk esnafınmüdahalesi Londra’nın bir numaralı konusu oldu. Başkentin bazı bölgelerinde yaşayan Türkler dükkanlarını korumak için sopalarla, döner bıçaklarıyla ve kebap şişleriyle nöbet tutmaya başladı. İngiliz The Guardian gazetesinin internet sitesinde yer alan videoda da Türk esnafın göstericilerle mücadelesi gözler önüne serildi. Gazeteye kouşan bir Türk, “Bizlermalımızı, canımızı korumaya çalışıyoruz. Bize zarar verenlere biz de veririz” yanıtını verdi. Sosyal paylaşımsitelerinde de Türkler’in dükkanlarını koruması gündem oldu. 

Bir kullanıcı, “Dalston’a yerleşip bir Türk’le evleneceğimve sonsuza dek güvende olacağım” dedi. Başka bir kullanıcı da, “Osmanlı ruhu hâlâ ayakta” dedi. Bazıları Gelibolu savunmasına atıf yaparak kentin güvenliğinin Türkler’e teslimedilmesini istedi. Uzmayakoob adlı bir kullanıcı ise, “Polisler dayak yiyor. Bize Türkler lazım” ifadelerini kullandı. 

ESNAF TÜRK POLİSİ İSTİYOR 

Saldırıların yoğun olarak yaşandığı Hackney semtindeki Türk esnaf göstericilere ateş püskürdü. İsmini vermek istemeyen 20 yaşlarında bir berber, saldırı zamanında olay yerinde olduğunu ve saldırgan sanalkahve.com ile kavga ettiklerini söyledi. Ali Baba kebapçısı çalışanları ise saldırıların kendilerini korkutmadığını belirterek, “Böyle davranarak bizi sindiremezler” dedi. Mutfak bölümündeki bir çalışan ise “Türk polis istiyoruz” diyerek İngiliz polisinin kendisini bile korumaktan aciz olduğunu ve dünyada problemolan yerlerde Türk güvenlik güçlerinin hemen sükuneti sağladığını söyledi. Aynı çalışan, eylemcilerin insanların paralarını “kendimalı” gibi rahatlıkla gasp ettiğini belirtti.

YAĞMALAMA YARIŞI

İngiltere’de bir gencin öldürülmesiyle başlayan isyan, yağmalama yarışına döndü. En genci 11 yaşında olan gençler Londra’dakimağazaları yağmaladı. Üç gecedir süren olaylarda 525 kişi gözaltına alındı. 44 polis de yaralandı. Tatilini yarıda kesip Londra’ya dönen Başbakan Cameron, 17 bin polisin güvenliği sağlayacağını ilan etti. İngiliz polisinin, başkent Londra’nın yoksul kesimlerindeMark Duggan’ı öldürmesiyle patlak veren isyan, yağmalamaya dönüşerek yayıldı. Olayların Birmingham’a sıçradığı kaydedildi. Batı Midland Polisi tarafından yapılan açıklamada, Birminghamkentinde mağazaların camlarını kıran saldırganların vitrinde sergilenenmalları çaldıkları bildirildi. İlkyardımı arayanların sayısı yüzde 400 artarak 20 bin 800’e fırladı.

HANGİ DÜKKANI BOŞALTALIM?

İngiltere’de yağmalamanIn geldiği nokta iki kIzIn yaptığı konuşma ile de ortaya çıktı. Gerçek ismini vermek istemeyen bir İngiliz, iki genç kızın konuşmasını şöyle aktardı: 

Kızlardan biri, Boots adlı dükkana ardından Body Shop adlı dükkana gitmeyi önermiş. “Önce Body Shop’a gidelim. Orası ölünce diğerine geçeriz” demiş. İsmini vermeyen İngiliz, iki kızın dükkanı yağlamadıklarını kaydetti.

Twitter’da organize oluyorlar

Londra’yı yakıp yıkan ve yağmalama olaylarına karışan gençlerin Twitter ve BlackBerrymesaj sistemiyle organize oldukları ortaya çıktı. Bir BlackBerrymesajında, “Her şeyi çalabilirsiniz. Polisler karşı koymuyor” denildi. Başka birmesajda da, “Londra’nın her yerinden insanlar buluşup dükkanları yağmalayıp ‘bedava şeyler’ alıyor. Polis görürsen saldır” ifadeleri kullanılıyor.

140 yıllık ekmek tekneleri kül oldu

İngiltere’de 29 yaşındaki bir gencin öldürülmesini protesto eden eylemciler Londra sokaklarını birbirine katmaya, dükkanlara, evlere zarar vermeye devam ediyor. Zarar gören yerlerden biri de 140 yıllık bir mobilya mağazası. Eylemcilerin yakıp yıktığı tarihi mağazanın sahibi Trevor Reeves, “Burası bizim ekmek kapımızdı. Ailem ve çalışanlarımızın aileleri için bir gelir kaynağıydı. Söyleyecek söz bulamıyorum. 5 nesildir süregelen ekmek kapımız yok oldu” dedi. Reeves’in kardeşi Graham da çok üzgün olduğunu belirterek, “Hayatlarımız yıkıldı. Muhtemelen gelecek günlerde başkalarınınki yıkılacak. Elimizde koca bir sıfırdan başka bir şey kalmadı” şeklinde konuştu. 

işte işin aslı bu sayın özgürlük iyi okuyun lütfen Türk Düşmanlığı yapmakla elinize ne geçiyor anlamış değilim?10 Ağustos 2011 Çarşamba, 08:37 Bugün gazetesinden alıntıdır

Back To Top

GONDEREN: ozgurluk_ on 09/29/2011 09:57:37

Hacegan Avrupada ve ingilterede 400 milyon insan aclik sinirinda.

Ayrica unutugunuz bir sey var buralarda  igneniz bile sikortali olmak mecburiyeti var.

Buradaki genclik geleceginden endiseli.

AB birligi ile  sosyal devlet kalmadi.SÜLÜKLER BIRLIGI damarda kan birakmadi.

Yagmalarda zarari sikortalar öder, yani türkiye gibi merdiven alti  dükkan olmaz burada.

Hacegan burda kimsenin ocagi sönmez sikorta kurusuna kadar karsilar.

Ayrica bir cok türk  kendi is yerlerini yaktilar calismadigi icin.

Ve sikortalardan yüklü paralar aldilar.

Unutma  buradaki anayasalari halk yapti türkiyedeki gibi ceteler deyil.

Brada anayasa  polise yetki verse onlarda türk polisi kadar iyi vurur öldürür.

Siz iskenceyi iyi bilirsiniz bunda bir itirazim olamaz.

Not: Ben hic kimsenin düsmani deyilim, yaptigim sadece öz elestiri,

bunu bilmek anlamakda herkes icin kolay deyildir.

Back To Top

GONDEREN: te5ir on 10/05/2011 20:24:05

bişi sorcam acaba bu özgürlükmü ne karın ağrısıysa alice harikalar diyarındamı yaşıyo acep  dünyadan  bi haber de zavallı!!!!

Back To Top

GONDEREN: ozgurluk_ on 10/06/2011 08:43:53

Tesir soru bana ise cevap verim.

Evet 38 yildir  isvecte yasarim.

Buraya ilk hapis hane biz türkler gelince  kurulmak mecburiyeti dogdu.

Biz neden böyleyiz diye elestirme hakkim yok mu ?

Öz elestiri yapamayan tek Milletiz neden?

Gavur bir is yaparken  cok düsünür az konusur, önce zararlarini ölcer,

ve üretim e gecer.

Bu ülkelerde cok az cinayetler olur.

Ben türkiyede hic ugruna ecelsiz giden genclere insanlara aciyorum.

Acimasam niye ugrasayim yazayim.

Hatirlayin 1 yilda türkiyede öldürülen kadin sayisini.

Hatirlayin traficte ölen cocuklari.

Hatirlayin insanlarin hic acimadan bir birilerinin üzerine kursun yagdirmasini.

Hatirlayin ankarada ihmal yüzünden GAZ da ölen o 7 genci.

tabi zekaniz yeterli ise.

Hosca kalin......

Back To Top

GONDEREN: te5ir on 10/07/2011 11:28:19

burası  zeka ölçüm platformu deil sayın özgürlük kaldıki sizin bi zavallı oldunuzu anlamak için  öle çok zeki olmayada gerek yok:)

Back To Top

GONDEREN: ozgurluk_ on 10/10/2011 07:48:44

Iste görüldügü gibi,fikri olmayannin zikride yok demisler.

Ben akiliyim demedim fikrimi acikladim.

Siz ise mevzuyu baska yerlere cektiniz. Ayrica Gavur benim hakkimda hic de sizin gibi düsünmüyor.

ENTILEGENT bir insan  oldugumu kabul etmis.is vermis ünüversiteye kabul etmis.

zekaa özürlü olsaydim ögrenim göremezdim.

Söyle bir düsün osmanli dahil  hangi teknolojiyi bulduk , ne icad ettik

Dikkatini cekerim kulandigin bulasik sabunu bile alman mali.

Gavur ilac a hap a  ambargo uygulasa  ne yutacaksin onu bir düsün,

Teknoloji akil egitim ile gelisir:

o zekka sende olsaydi bir icadin olurdu. Ama hazir a konan milletler hüsrana ugrar.

Tipki osmanli imparatorlugu gibi.

Gavur ileriye giderken sen kokmus cürümüs 1500 yilik eskiye özenirsin.

O fikirler bile hepsi kopya ve uyduruk.

Tamam böylesi siyasilerin isine gelir cünki onlarin tek icadi duygu sömürüsü,

Onlar neyin ne oldugunu cok iyi bilir,

Ama seni uyutmak, duygunu sömürmek isin en kolay yönü...

EINSTEIN dedigi gibi ( insan icadi ile, zekasi esdegerdir)

Ya  sende mevcutmu????????

Back To Top

GONDEREN: te5ir on 10/11/2011 15:56:47

:)  ben size  geri zekalı demedimki zavallı dedim  bana gelince  hani sormuşsunuzya  sizde mevcutmu diye  cevap veriyorum  evet  mevcut  belki einstein le yarışabilicek kadar zekam yoktur  ama çok şükür atalarımın yaptıklarını  ve dinimin  yüceliyini hz muhamedin  en son peygamber oldunu anlayabilicek kadar var şükür  ha birde  gavurlar olmasa ne hapı  yutucaksın demişsin  valla beni bilmem ama  sen olan hapı yutmuşsun :) gavurlar sana üni  de iş vermiş aferin acaba  olmayan beynini yıkamak  ve seni kendi özüne düşman etmek için  başka ne yaptılar diye sormuyom ama  bukadar zekisin  ee sırtını sıvazlamışlardır  peki  bunca zekanla sen ne icat ettin?

Back To Top

GONDEREN: ozgurluk_ on 10/12/2011 04:31:46

Gavura siginan 76 milyon müslüman, 7 milyon türk var.

Italya ispanya yunanistan sinirinda bekleyen 10 milyona askin,

müslüman gavur a yavlariyor.

Bizi kurtarin diye, demek i  sadece ben deyilim.

Arapca ve arabin bir kerhameti olsa bu insanlar vataninda yasar ölürdü.

Gavura siginmak istemezdi.

Zavallimmmm

Back To Top

GONDEREN: te5ir on 10/12/2011 05:01:04

dünyadaki müslüman sayısı aşağı yukarı 1.57milyar  ee bunun gavura sığınan 76 milyon  e bide kapıda yalvaran 10 milyonu çıkar geriye  hemen hemen 1 milyar kalır   demekki sadece ben de deilim:)

Back To Top
11/27/2024
Sayfa:  1 | 2 | Ileri >  Son >>

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***