REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

<< Ilk  < Onceki | Sayfa:  1 | 2 |
Toplam bakislar: 9222 - Toplam yanitlar: 12

GONDEREN: ozgurluk_ on 10/15/2011 08:56:55

Tesir hic sasirmadim, biz türklerin tartisma yöntemide böyle bu kadar olur.

Ben size bir fikir belirtiyorum siz ise  sürtüsme , yönünü tercih ediyorsunuz,misal (benim horozum,

seninkinden daha iyi öter diyorsunuz)

Böyle tartisma fikir beyan etme ancak sizde cahil bilinsiz insanlarada olur.

Sizin ile sürtüsmek istemiyorum.

nerde o 1970 yilarin türk gencligi.

Babana sor o bilir.

Not: dünyada müslüman olmayan 6 milyar insan deli siz akilisiniz.

Back To Top

GONDEREN: te5ir on 10/23/2011 17:12:02

mukaddesi olmayanlarda mukaddeslere husumet kara bir mukaddesattır! iyi  güzel ve doğru adına insanlığa  hiç bir şey sunamayanlar iyi güzel   ve doğru olan her şeye düşmanlıkla varlıklarına dayanak bulmaya çalışırlar. Din ve ahlak insanlık kadar eski birbiriyle içiçe iki büyük kurumdur fert ve toplumların hemen herşeyini borçlu oldukları iki temel müessese::inkarlarını ancak başkalarına bulaştıbildikçe kendi cehenemlerine katlanabilenler,rezilliklede olsa ilgilerin merkezi olmak ihtirasıyla kavrulan şöhret ve alaka susuzları bu iki müesseseye saldırmayı varlık sebebi bilmişlerdir. Davranışlarının altında inkarın imana iffetsizliğin namusa duyduğu kıskançlık yatmaktadır. Hakikat mağlub edilemez!!insanlık kadar eski bu çatışmada yenilen ve hepte yenilecek olan taraf ona karşı çıkanlardır eski ve yeni temsilcileriyle yerleri tarihin çöplüğüdür. Pompeiler,ad lar semud lar sodom lar gomore ler roma lar  yok oldu ama ahlak yaşıyor! firavunlar.nemrud lar ebu cehiller, hülagular stalin ler mao lar yok oldu ama din yaşıyor! Günümüzde KUR'AN, PEYGAMBER,DİN,AHLAK.ve mukaddeslere saldırmakla ilgi toplamaya çalışanlara bakınız: Dalalette bile cüce kalmış yaratıklar olduklarını göreceksiniz,,,koskoca dağları ısırmaya kalkan köpek yavrularına kızmakmı lazım gülmekmi yoksa acımak mı?Değil tanrı  doğru dürüst şeytanları bile yok! diyen carlyle galiba acıyordu!                kendilerini ;şartların; kötü yaptığını söyleyenlere, aynı şartların başkalarını niye kötü yapamadığı sorulmalıdır...

Back To Top

GONDEREN: te5ir on 10/24/2011 09:44:29

Böyle tartisma fikir beyan etme ancak sizde cahil bilinsiz insanlarada olur. :)     cevap verim bari  benim hiç olmassa  cahilliğim var  sende o bile  yok

Back To Top
11/27/2024
<< Ilk  < Onceki | Sayfa:  1 | 2 |

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***