Toplam bakislar: 1254 - Toplam yanitlar: 1 |
|
Düşsüz gerçek sen ve ben
Düşsüz Gerçek Sen ve Ben
Bir ilkbahar soluğu kadar hafif Yüreği dolduran tek nefeste Ilık bir geceyi bekleyen uykuda Doyumsuzluğun içindeki tadı bulabilir miyiz Kalbi damar damar saran sevinci Ve ay ışığı kadar büyülü Ve sevdaların en güzelini yaşayabilir miyiz
Sen ve ben Yıkılmazlıkta saklanan Bitmek ve başlamak... Gülmek ve ağlamak ötesinde bir duygu Şu bahar rüzgârında savrulan gece Ve o gecenin tadındaki yaşamı Avuçlar dolusu mutluluğu O mutluluk ki yüreğimizin Pınarından su içmiş gözlerimizden yansıyıp Dudaklarımızda şekillenmiş Yağmur tanesi gibi dökülüvermiş avuçlarımıza Bir bade sunulmuşcasına içebilir miyiz
Sen ve ben Yasalar koysak kendimizce Tükenmeyen gücün soluğunda Şekillendirsek bu yokluğu Bir duru bakışa içten bir gülüşe versek Özlemlerimizi parça parça bölüp Tutkunun esirliğinde zincire dönüştürüp Sonra da boynumuza taksak Dünyayı gözbebeklerimizde eritebilir miyiz
Sen ve ben Düşsüz bir gerçek olsak apaçık Ya da duyarlılık... Yeni bir günü çağırsak Mevsimlerin ötesinden Yine bir ânı yakalasak Baharın en koyusuyla bulanan Ve sevdayı alın yazısından öte O mahur gözlerde okusak Bir su duru bakışlarda birleşsek Ve en güzeli Şu bahar soluğunun içinde Tek bir yürekte eriyip gitsek Dünyaya bir daha geri dönmeyi İsteyebilir miyiz Sen ve ben
|
|
GONDEREN: OYKUM_ on 09/18/2011 16:16:15 |
|
Hisli Şiirler
Herşey Aşkına
Uçan kuşların kanadındadır
diye seyrederken gökyüzünü
Dalıp gitmişim özlediğim hayaline tutamamışım, uzanmışımda
Gezdiğimiz yerlerdedir gönül izlerin diye, dolaşırken parklarıDüşüp kalmışım, hala aşkının sarhoşuyken duramadım ayakta
Sanki uyurken ellerin yine yüzümde,yine yanımda bir sevdaBil ki uyurken yine sevdana dualarım, yine mutluluğuna, Her şey aşkına,iyi ol diye, benimle ya da bensiz hayatında, Resimlerine bir buse kondurdum, yine her gece uyuyamadığımda.Sende hayat gibi vefasız olmayasın,hasret kalmayasın dünyada, Unutsan da beni ateşin yüreğimde, düşünme ölmem yaktığında, O mum ışığının ardındaki güzel gözlüsün, hala hatırımda Hala benim için saklanan en değerli varlıktır güneşin,sen
olmasan da yanımda.
--------------------------------------------------------------
_
|
Back To Top |
|
|