Kimsenin çözemeyeceği bir karmaşada tanıdım seni
Hesabı yoktu ki attığım adımların o vakitHesap tutmadım Nerden bilirdim seni seveceğimiSevdim seniBir kar sabahı üşümüşlüğümde sevdimNefes nefes çektim ciğerlerime hasretiniVe yalnızlık kokan gecelerde muhabbetini özledimSonra gittimKorktum,Kaçtım,Uzaklaştım iklimineÖylesi imkansızdı ki bana kalbin.GittimYine deSeni sevmekten vazgeçemedimSevdim seniBir çocuğun yosun yeşili gözleriyle gülümseyişinde sevdimGüneş doğdu kalbime o anVe yağmur sonrası taşı yosun sarar ya haniYa da deniz dibi kayalarınıİşte o yosun yeşili gözlerinde bir çocuğun, hüzünleriyle sevdimYüreğini ıslatan…Baktığım her masum yüzde seni görüyorumGün bitiyor apansızGüneş doğuyor derken…Yaşamın girdabında devinirken zamanBen her gece hasretinle ölüp seni doğuruyorum sabahaSeni demleyip yüreğimin ateşindeSeni içiyorum çay niyetineSonra içim üşüyorYokluğun içime düştüğündeZemheri soğuklar yüzüme haykırırken suç(luluk)larımıGetirirken rüzgar bir kış ikindisi anılarımı gönlümeEllerimi,Yüreğimi,Aklımın her zerresini ve dahiKirleten yaşlanmışlıklardan seninle arınıyorumSeninle yuğuyor seninle yıkıyorum ellerimin kiriniHadi dök ibriğini yüreğimin ellerine !Sevdim seniCoşkun akan nehirlerde sevdimDenizlerin ıssızlığına baktığımda huzurunuVe her dalga çarptığında içimin kıyılarınaÖfkendeki haklılığı sevdimHep adındı düşen kumsalımaKurak çöllerin susamışlığında sevdim seniVe suskunluğunda yandım alev alevBir söz düşürdüğünde kalbimeSuya kanan toprak gibi sevdimİnceden yağan bir yağmur gibi sızdın içimin yangınlarınaGök/yüzümden düşen yağmur gibi sevdim ben seniMevsimlerin nasıl değiştiğini izlerken penceremdenKalbimde hiç değişmeyecek olmanı düşündüğüm için sevdimSevdim seniBir şarkının tekrarlanan nakaratındaBir film karesinin etkisinin yüzüme yansımayan perde arkasındaVe bir şiirin yarım kalan, yüreğimdeki boşluğu sızlatan mısrasında sevdimSonra seninle tamamladım şiirleriOkuduğum her kitabın satır aralarında sen vardınSen vardın kokladığım çiçeğin rayihasında
Yorumlayan Güzel Yüreğine Sağlık Canım
Bende Seni Seviyorum.