REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1568 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: rotamsensin09 on 08/18/2011 00:07:35



Arkadaşlar yaşadığımız bu güzel ülke bize, Türk milletine tanrının bir armağanıdır.
Bu ülke toprakları üzerinde yaklaşık 100 yıl önce, tüm dünyadaki mazlum uluslara örnek olacak, bağımsızlık ve özgürlük çığırı açan kurtuluş savaşı yaşandı.
Bu gün günümüzde yaklaşık 100 yıldır süre gelen bir intikam duygusuyla, batılı emperyalistler ülkemize karşı ilan etmedikleri bir savaşın saldırısını sürdürmektedirler.
ABD ve AB gibi dostlarımızın bu ilan edilmemiş savaşta dünya kamuoyuna karşı oluşan tüm günahları, tıpkı geçmişte ermeni sorununda olduğu gibi, bu gün de mazlum Türk milletinin üzerine yıka yıka günahlarını işlemeye devam etmektedirler.
Bu gün kanıtlarıyla da görülmektedir ki, patlayan mayınlar, yakalanan silahlar, verilen istihbarat ve lojistik yardımları tamamen Türk devletini yıkmaya ve parçalamaya dönükdür.
Şehit edilen her Türk evladının kanında AB ve ABD gibi dostlarımızın parmağı bulunmaktadır.
Büyük ATAMIZIN da dediği gibi işbirlikçiler sadece harici değil, dahili hale de gelmişlerdir.
Anlaşılmıştır ki Türk milletinin yeniden ikinci bir ulusal kurtuluş savaşı vermeye ihtiyacı vardır.
Bu verilmesi gereken savaş, ne üzücü ki birinci kurtuluş savaşının, koşullarından daha çetrefilli ve karışıktır.
Tüm bu olumsuz ortamda her gün sayıları giderek artan şehitlerimiz bir bir musalla taşına yatarken artık kaybedecek ne zaman nede verilecek bir şehit daha vardır.
Çözüm nedir?
Öncelikle büyük ATAMIZIN’da dediği gibi"Yurt ta barış, dünyada barış" ilkesindeki yurtta barış durumunu ülkemizde acilen sağlamaktır.
Hızla ayrışmaya gittiğimiz şu dönemde birleşme ve kardeşlik duygusu tamamen yeniden tesis edilmelidir.
Bunun şartları aşağıda belirteceğimiz koşulların ivedi olarak uygulanmasıyla sağlanacaktır.
Çözüm, her gün doğu ve güneydoğu illerine, yağmur gibi yağarak gelen, ne hikmetse her biri bir diğerinden insani heyetlerin, doğu ve güneydoğuya girmesini ve yaptıkları bölücü, yıkıcı misyonerlik faaliyetlerinin sona erdirilmesini sağlamaktır.
Çözüm ivedi olarak Habur sınır kapısının kapatılmasıdır. 
Habur sınır kapısı kapatılırken İncirlik üssü ya kapatılmalı, ya da artık tüm uçuşlar Türk askerinin kontrolü altına girmelidir. 
İncirlik üzerinden yapılan faaliyetler aslında kuzey Irak ta bulunan sözde Kürt devletine destek sağlamak ve PKK terör örgütüne lojistik ve gıda yardımı yapmaya yönelik faaliyetlerdir. 
Bu faaliyetler tesbit edilmiş ve kanıtlanmış faaliyetlerdir. Bir an öncede durdurulmalıdır.
Çözüm kapatılan Habur sınır kapısının yerine Suriye üzerinden yeni bir kapı açılmasıyla sonlanmalıdır. 
Suriye , İran, Gürcistan hatta bunların arasına Ermeni diasporasına, AB ve ABD emperyalizminin oyun ve baskılarına rağmen Ermenistan da katılmak şartıyla komşularımızla büyük bir mutabakatla ekonomik ve askeri anlaşmalar yoluna gidilmelidir.
Türkiye de halen varlığı ve faaliyetleri tespit edilen kuzey ırakta ki sözde hükümetle organik yada inorganik ilişkileri olan ve bu gün sayıları yüzleri geçen şirketlerin Türkiye de ki faaliyetlerine son verilmelidir.
ATATÜRKÜMÜZÜN başlattığı büyük aydınlanma devrimine devam edilmeli ve bu devrimin bir parçası olan halk evleri, köy enstitüleri özelliklede doğu ve güneydoğuda acilen hayata geçirilmelidir.
Doğu ve güneydoğu Anadolu da tarımsal projeler günün ihtiyaçlarına göre belirlenip özelliklede ekolojik tarım ve buna bağlı olarak tarımsal sanayiler teşvik edilmeli ve yine büyük istihdam sahaları yaratılarak işsizlik sorunlarına çözüm bulunmalıdır.
Ülkemizde özelliklede işbirlikçi hükümetlerin son 50 yıldır yoğunlaşarak sürdürdükleri milli devleti yok etme politikalarının bir parçası olan özelleştirmelerde sona verilmelidir. 
Özelliklede stratejik ve güvenlikle ilgili kurum ve kuruluşlar özelleştirme kapsamından çıkarılmalı, eğer özelleştirilmişse yeniden devletleştirilmelidir.
Eğitim, istihdam, ekonomik ve siyasi alanlarda yapılacak olan bu millici duyarlılık, yeniden iç barışın tesis edilmesini sağlayacak ve batılı emperyalistlerin ülkemiz üzerinde oynamaya çalıştığı oyunları bozacaktır. 
Lozan da ki yenilginin acısını çıkarma savaşını sürdürmekte olan batı emperyalizmi karşısında bu milli duruş zafer kazanmamızı sağlayacaktır.
Türk milletinin millici duruşu olan ve Kemalist bir hükümete ihtiyacı vardır. KAHROLSUN
 TERÖR






--------------------------------------------------------------
arkadaşlar arkadaşlar arkadaşlar!!!!!!! siz nerde yaşıyorsunuz ne yiyip içersiniz bu ne pembe hayal alemidir ya rabbii... hikaye yaşanmış veya yaşanması mümkün olan olaylar bütünüdür eğer en güzel hikaye hayatımız olacaksa aynı zamanda hayatımız da hikaye olmuyormu hayat hikaye olamayayacak kadar ciddi bir imtihandır bu imtihanı kaybedince ahirette kime ne anlatacaksınız dünya gayri müslimler için çennet müminler için zindandır araştırmanızı öneririm hayatınıza güzel hikayeler sıkıştırın
07/05/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***