Benden yavas yavas uzaklasman gözümün icine bakibda yalan söylemen hic birsey olmamis gibi devam etmen, beni degil kendini kandirirsin. Sahte sarilisin sahte öpüsün okadar soguki bazen neden senin yaninda durup neden bunlara katlandigmi soruyorum.............
Ö.I
Arkadslar bu ara biraz dertlendim sizleri benim cok eskiden yasadigim bir olayi anlatmak istiyorum:
Bir gece kiz arkdasimla evlerinde oturuyoz ikide bir cep telefonu caliyor icime kurt düsdü , bir kac dakaligna olsada eski kizarkdasim camasir atmaya giti o an ceptelefonunu karisdirdim okuduklarima inanamadim o an yikildim hic birsey olmamis gibi devam etim sonra konusurken konuyu actim askim beni hic aldatinmi dedim hemen beni terslemeye bagrmaya basladi kendisni o hareketle hakli durumuna cikarmaya calisti ,kavga ederken bana ceptelefonunu uzati kendisinden okadar eminki ben inanacam diye bende inadina aldim mesajlari okudum ona o an öyle bi alamaya basladimki kiz neyapacani sasirdi ve oda basladi aglamaya ayaklarima kapandi ama olan olmus bikere .Kendisinden öc almak icin kardesinle görüsmeye basladim sonra dogru olmadini kendime yakisdiramadim
bazen kendi kendiligme oturur sorarim ben nerde nasil yalnis yapdim diye herzaman sucu kendimde basklarinda aramadim ama su an kendime soruyorum ben nerde hata yapdim diye ?
Saygi degerli arkadaslarim kusuruma bakmayin sizlerinde kafanizi sisirdim beni okadar cok sevindirisinizki görüslerinizi bu konuyla ilgili bana paylasirsaniz
sevgilerle yarali genc