REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 4626 - Toplam yanitlar: 1

GONDEREN: EMSALSIZGEVEZE1 on 08/08/2011 01:59:38

yazılanları incelendim herkes bu pişti adminlerinden şikayetçi bir oraya takılmadıgım kaldı orayada takılıp bu konuda niceleme yapacağım :) ama yetkisiz admin olarak ben gönüllerin adminiyim ama ondan önce benim bir derdim var ona çare arıyorum aylardır. bulamadımda sayın yetkili cengiz bey isimde hata varsa özürdilerim sitenizde bulunan küçük versiyonlu oyunlar bölümüne direk girmekte zorluk çekiyoruz ve sanırımda bu oyunlardan bir cok arkadaşımızında haberi yok bu oyunlara giremem proplemi 51 numaralı oyundaki sorunla başladı ve hala devam etmektedir. lütfen bu konuyu bir inceleyip eski akışkanlıgını kavuşturursanız< sevinirim ve teşekkür ederim. ayrıca leilah 105 rekor kırmış yanlız o kadar oyun yok buda enterasan bir anektod ilginize.........

GONDEREN: EMSALSIZGEVEZE1 on 08/14/2011 13:11:43

KENDİ KENDİMİ YANITLAMA GEREĞİ DUYUYORUM CÜNKÜ KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL :) SAYIN SAYGIN USERİMİZ EMSALSİZ GEVEZE EN YAKIN ZAMANDA KONU GEREKLİ MERCİLERE İLETİLECEKTİR SİZDE GERÇEK BİR ŞANPİYON GİBİ LİSTEDE YERNİZİ ALACAKSINIZ AMA SUAN İKİNCİLİĞİNİZ TADINI ÇIKARTIN......

Back To Top
11/27/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***