REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1378 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: rotamsensin09 on 08/04/2011 18:34:55

Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak… Korkum Kurşun Yemek Degil; Kallesce Vurulmak… Korkum Ölüm Degil Senin Tarafından Unutulmak…

Dönmeyeceksin Biliyorum, Tutmayacaksın Ellerimden Öpmeyeceksin Dudaklarımdan Sevmiceksin Beni Deli gibi, Vurmayacaksın Kalbine Zinciri Benden Baskasında Alacaksın sevgilim……!

Sev öyle sev ki Kalmasın Sende Gurur, Gurur’un Basladigi  Yerde Sevgi Son Bulur

Niye Aglıyorsun Dediler, Sevdim Dedim. Niye Üzülüyorsun Dediler, Gönül Verdim Dedim. Elin kizi  İcin Degermi Dediler, Megerse Degmezmis..

Sen Sevda Irmagı, gittin ele Aktın, Sen Dünyamı Yıktın. Vefasız Askım…

Dünya Döndükce Sen Hep Bana Dönmeye . Basını Her Yastıga Koydugunda beni Görmeye Her Kahkahamda Göz Yası Dökmeye. Ben Yasadıkca sen Ölmeye  Mahkumsun…

Alsalarda Su Yasla Dolu Gözlerimi Yerlerinden. Çalsalarda Haberim Olmadan seni Kalbimden. Eger Unutacaksa Bu Can Cıkmasın Bedenimden. Ölürsem Söyleyin Mezarıma Gelmesin o Sevmeyi Bilmeyen.

Sana o kadar Kırgınım ki, Seni Bin Parcaya Bölsem Yetmez. Ama Kaybolacak Bir Parçanada Gönlüm Elvermez…

--------------------------------------------------------------
arkadaşlar arkadaşlar arkadaşlar!!!!!!! siz nerde yaşıyorsunuz ne yiyip içersiniz bu ne pembe hayal alemidir ya rabbii... hikaye yaşanmış veya yaşanması mümkün olan olaylar bütünüdür eğer en güzel hikaye hayatımız olacaksa aynı zamanda hayatımız da hikaye olmuyormu hayat hikaye olamayayacak kadar ciddi bir imtihandır bu imtihanı kaybedince ahirette kime ne anlatacaksınız dünya gayri müslimler için çennet müminler için zindandır araştırmanızı öneririm hayatınıza güzel hikayeler sıkıştırın
11/23/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***