Toplam bakislar: 1042 - Toplam yanitlar: 2 |
|
GONDEREN: Elif__ on 07/15/2011 11:42:28 |
|
Hayallerin bittigi yerde Günlügümü okuyup geçmişi bir film şeridinde sorguluyorum.Ve anlıyorum ki !!Hayatıma giren bir parça alıp götürmüs benden.Her gidenle birlikte bir parça eksilmis sevgi dolu benligimden.Üzülen hep ben olmusum,yıkılan hep ben olmuşum.Üzülmüş, ara ara kızmışım amaAşkla,özlemle aramışım uzun süre kazık atarak terk edip gidenleri, kinle nefretle degil hep saygı sevgiyle anmışım.Ruhumu bedenimden sökerek ölmenin ne demek oldugunu ögrettinizDuygularimi katlederek.Sonunda ögrettiniz bana da Sevmenin güvenmenin hep kaybetmek Sevilmeninse Boş oldugunu oldugunuYalama olmuş duygularınızı göstererekşimdi Sadece acıyorum .Gidenlerin ardından Haykırdıgım acı dolu özlem çıglıklarına.Sadece acıyorumHak edilmeden verdigim,Dönek duygularından dolayı.Artık Ağlamak yoküzülmek,acı çekmek yok gidenlerin ardından Özleyecegim belki,Belki acı bir tebessüm belirecek gözlerimde Ama geceleri yogunlaşıpAglayarak acı içinde kıvranarak ödemeyecegimAşkın sevginin bedelini Çünkü anladım kiii YAŞANMIŞLIKLAR SADECE ANILARDA KALIYOR !!!
|
|
Merhaba güzel bir yazı, okurken boğazımda bişeylerin düğümlendiğini gördüm etkiledi beni. Yüreğine sağlık...
--------------------------------------------------------------
YOKLUĞUMDAN HABERİ OLMAYANI VARLIĞIMLA RAHATSIZ ETMEM!..
|
Back To Top |
|
|