Toplam bakislar: 773 - Toplam yanitlar: 0 |
|
GONDEREN: Elif__ on 07/14/2011 20:07:42 |
|
Çok zor gelecek bana bu ayrilik Bilemem yasayabilir miyim sensiz bir fiil Bitmistir aramizdaki ask ve koymustur noktayi aramizdaki Aska bu siir Bu siiri sana yazdim ayrilirken al sende dursun
Bir sarkimiz olmadi söyledigimiz, bari bir siirimiz olsun Bir hayalim vardi senle aska dair Baslangici hemen hemen ayni ama sonu bu degil Bir hayalim vardi aska dair eni konu bir delikanli sevdasi Ne masaldi ne bir sihir
Bu siiri sana yazdim ayrilirken al sende dursun Bir sarkimiz olmadi söyledigimiz, bari bir siirimiz Olsun Senden ayrilirken çikardim saati kolumdan Zaman ister yürüsün ister dursun
Nerede veya kiminle olursan ol bil ki beni üzmüyorsun Babam öldükten sonra astim sazimi duvara artik mizrabim Tellere vurmuyor Anamda öldükten sonra hiçbir aci artik eskisi kadar Koymuyor
Hatirlar misin senin kokunu anamin kokusuna degismistim Meger ben babami daha çok sevmisim, o yüzden onu kimseyle Degismemisim Aksamlari arkadasim cemo ile dertlesiyoruz
Çocuk benim kahrimdan sigarayi günde 2 pakete çikardi Bense bir tek dal bile içemiyorum. bazen gerçekten sarhos Olmak istiyorum olamiyorum Çünkü bilirsin içkiyi agzima süremiyorum
Ara sira takiliyor cemo yahu delikanli adamin En azindan bir kötü aliskanligi olur Sende hiç biri yok diyor Benim bir kötü aliskanligim var cemo diyorum nedir diye Soruyor söyleyemiyorum
Evet benim bir kötü aliskanligim var nedir biliyor musun Seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum Aliskanligimsin seni çok seviyorum seni seviyorum Vazgeçemiyorum seni çok seviyorum
|
|
|