REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 832 - Toplam yanitlar: 1

GONDEREN: deli_kiss on 07/12/2011 15:37:51

H
angimiz

Hangimiz takılmadık serseri bir rüzgarın kanatlarına… 
Takılıp ta sağa sola çarpıp yaralanmadık… 

Hangimiz
 sevmedi mahallesindeki kendisine bakan masum gözleri… Kimin içini cız ettirmedi ilk kalpçarpıntıları 

Hangimiz
in gönül yarası, kalp ağrısı olmadı.. Bir şiir hangimizi alıp götürmedi bilmediği sulara.. Bir filmde hatırlayıp arkada bıraktığımız aşklarımıza hangimiz iç geçirmedik 

Hangimiz
 bir ıslak mendile bakıp ağlamadık... Ya da hayatımızın şarkısı saydığımız melodileriduyduğumuzda dalıp gitmedik bilinmezlere Kim bir sevdanın peşinden ömrünü harcamayı düşünmedi ki… Kim istemedi deli deli aşklar yaşayıp savrulmayı oradan oraya… 

Hangimiz
 yanmadı, hangimiz kanmadı ve hangimiz ağlamadı bırakıp giden sevgilininarkasından Hangimizin yok ki kırık bir hikayesi… Bazen kendimize bile anlatmadığımız… 

Kim
 ben hırpalanmadım, yorulmadım, hasret dolmadım diyebilir ki… Kimi ağlatmaz ki kavuşamayan iki sevgilinin öyküsü…Kimin içinde saklayıp hiç dokunamadığı anıları yok ki… 

Hangimiz
 merak etmedik dokunamadığımız, sevgimizden haberi bile olmayan aşkımıza uzanabilseydik ne olurdu diye… Onun kokusu nasıldır acaba, ya da elleri nasıl dokunur insana.. Sabahları nasıl uyanır, nasılsevişir, nasıl öper insanı dudakları, yakar mı bir değse yüzümüze parmakları 

Hangimiz
 bin yıl sonra karşısına çıkıp sormak istemedi 'neden' diye… 

Kim merak etmedi… 

Kim
 yanmadı 

Kimin hikayesi yok ki… 

Kimin
 kalbi kırık değil… 

Kimin 'keşke'leri beklemiyor ki raflarda hâlâ 

Kim suskun değil.. 

Kim aşık değil ki…

--------------------------------------------------------------

GONDEREN: deli_kiss on 07/12/2011 23:55:40

teşekkürler destann güzel yorumun için