Toplam bakislar: 1211 - Toplam yanitlar: 6 |
|
GONDEREN: kademe on 07/12/2011 13:43:56 |
|
--------------------------------------------------------------
-
|
|
Anlasana! Sesim bakışlarımdan daha da titrek şimdilerde Kalemimde inadına çetrefil bir sancı Tedirgin türküler yapışıyor hançereme Fasılasız gidişlerin yolcusuyum ya yine Her dönüşümde -kırpıp kırpıp- yolları dolduruyorum ceplerime Bir sonraki gelişimde düğümlemek için An be an devriliyorum işte Doğunun akşamlarına akıyorum sımsıcak Alev kesiliyor yıkamadığım duvarlar Yine de Anla/sana! ..
EMEĞİNE SAĞLIKK
|
Back To Top |
|
Kalsana! Ne bir parça bulut koparabiliyorum sana Ne de bir damla yağmur olabiliyorum avuçlarına Sen hep giden, ben hep kalakalan Sen ki, gül yaprağında mahzun bir gamze Ben Maverada yalnız ölen bir çınar Her dönüşte girdabına tutulan Belki de, bilinmez kıyılara vurmuş bir gemi enkazı yok hükmünde bir nazar Oysa kalmak, Sadece bir tutam tebessüm kadar Yine de Kal/sana! .. harika yüreğine sağlık....kademe..
MAVİŞ_CADI
|
Back To Top |
|
GONDEREN: kademe on 07/12/2011 21:40:33 |
|
pozitif love maviş cadı teşekkür ederim...gözlerinize sağlık
-
|
Back To Top |
|
Emeğine yüreğine saglıkkkk KADEMEE herzamanki gibi yine süpersinnn muhtesem bir paylaşımm.....
Ya$amak özLemsiz, özLem sevgisiz, sevgide sensiz oLmaz... Unutma SEVMEK daima beraber oLmak degiLdir... Sen yokken biLe seni YÜREKTE ya$atabiLmektir...Sensizmi_ASLAA
|
Back To Top |
|
GONDEREN: kademe on 07/13/2011 13:21:15 |
|
destan06 sensizmi asla teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınıza
-
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Cazibe_ on 07/13/2011 22:12:08 |
|
Emeğine sağlık Can arkadaşım müzik süper , paylaşımına çok yakışmış defalarca dinledim .
|
Back To Top |
|
|