Toplam bakislar: 1430 - Toplam yanitlar: 0 |
|
GONDEREN: LaLa on 06/22/2011 23:39:37 |
|
Seven Yüreğime Sor Beni
Her gece kan-ter içinde uyanıyorsam eğer hasretin ateş olup giriyorsa koynuma seni düşünüp özlüyorsam, uyuyamıyorsam ıslanıyorsa kirpiklerim seni her andığımda yağmur olup yüreğime yağıyorsan her gece her düşündüğümde hızla çarpıyorsa kalbim sensiz bir kez olsun gülmüyorsam bu şehirde savruluyorsam sokak sokak ürperiyorsam yaprak yaprak esip geçen rüzgarlara sor beni
Hasret ateşleri yağıyorsa üzerime her gece kül ateş, ateş alev, alev kor olup yakıyorsa kahroluyorsa kalbim seni andığımda ve hiç bir kural tanımıyorsa artık titreyen yüreğime söz geçiremiyorsam kaçmak istedikçe sana dönüyorsam yine ölüyorsam aşkından her gün dirhem dirhem ateş - alev sevdalara sor beni
Seninle gözgöze her geldiğimde ben lal olmuş bülbül, sen gül oluyorsan düğümleniyorsa boğazımda kelimeler çıkmıyorsa sesim, daralıyorsa nefesim konuşamıyorsam tek bir kelime depremsi bir titreme başlıyorsa bedenimde ve çözülüveriyorsa dizlerimin bağı şu deli - divane gönlüme sor beni
Sensiz böyle boynu bükük duruyorsam eğer kirpiklerimden süzülen damlalar, ıslatıyorsa yüreğimi her gece. hep bulutlarda saklıyorsam gözlerini içime düşüyorsan tane tane her yağmur yağıdığında kirpiklerimin kıyısında martı olup uçuyorsan sesinden başka ses duymuyorsa kulaklarım susuyorsa denizler seni düşündüğümde gelip seriliyorsan kıyılarıma sular gibi gelip sokuluyorsan uykularıma gelip sokuluyorsan rüyalarıma sensiz geçen gecelere sor beni
Damarlarımda aşk olup dolaşıyorsan şiir şiir duruveriyorsan içime her düşündüğümde seni her şarkıda nağme nağme doluveriyorsan kulaklarıma mavi bir coşku oluyorsan bedenimde aşkça çıkıp ırmaklarla dertleşiyorsam her gece ay gibi akıyorsan yüreğime beyaz tüller içinde yalnız yıldızlarla paylaşıyorsam seni sevdiğimi sana anlatamıyorsam bir kır çiçeği hüzün saçıyorsa gözlerime su olup akıyorsam, ateş olup yakıyorsam beceremiyorsam sana aşkımı anlatmayı beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni...
--------------------------------------------------------------
Aşk üzerine kuruludur hayatın önemli bir yanı: Yüreğinin sesini susturmak için aşık olmak ve yüreğinin sesine ayak uydurarak iki kişilik dünyalarda tek bir kişi gibi kaybolabilmek üzerine kuruludur. Yaşam kavgası, ekmek kavgası ne kadar onursal bir uğraşıysa insanoğlu için, yürek kavgası da o kadar kutsaldır aslında...
|
|
|