REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Sayfa:  1 | 2 | Ileri >  Son >>
Toplam bakislar: 5662 - Toplam yanitlar: 16

GONDEREN: bilanaa on 06/15/2011 22:51:15

MERHABA BATAK LOBİSİNİN SAMİMİ ,SEVECEN VE SAYGIDEĞER OYUNCULARI..

3 SENEYE YAKIN BU LOBİNİN OYUNCUSUYUM.GÜZEL EĞLENCELİ GECELER YAŞADIM

AMA ,ELBETTE ÜZÜLDÜĞÜMDE OLDU..

KİMSEYİ KIRMADIM ,KİMSEYLE GEREKSİZ TARTIŞMAYA GİRMEDİM O NEDENLE GÖNÜL RAHATLIĞI İLE VEDA EDECEM.

BAŞTA ASİ ADMİN OLMAK ÜZERE TÜM ESKİ YENİ ADMİNLERİMİZE,ADMİNELERİMİZE HİZMETLERİNDEN  ÖTÜRÜ TEŞEKÜR EDİYORUM..

AYRICA CAN ARKADAŞIM KADEME,EXXX,SERTAÇ ..ARKADAŞLIĞINIZ DOSTLUĞUNUZ İÇİN TŞKLER...

TANIDIĞIM GÜNDEN BERİ ÇİZGİSİNİ HİÇ BOZMAYAN HEP AYNI DURUŞU SERGİLEYEN ADAM GİBİ ADAM TABİRİNİ KULLANACAĞIM ÇAKIL ARKADAŞIM SANADA ARKADAŞLIĞINDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİM..SPORTMEN VE  CİHAN ARKADAŞIM SİZEDE TŞK EDERİM BANA  DOSTANE YAKLAŞIMINIZDAN DOLAYI...

VEEEEEEEEEEEEEEE SEVGİLİ İMPARATOR ORTİMMMMM..NİKİNE YAKIŞTIGI  GİBİ TAM BİR İMPARATOR GİBİ DAVRANDIN HEP BANA..SEN GERCEKTEN BİR  AĞABEY GERCEKTEN BİR DOSTSUN..YOLUN HEP AÇIK OLSUN  ,YARADANIM HER KONUDA SANA YARDIM ETSİN İNŞ.

GEREK SANAL GEREKSE REEL HAYATIMDA KİMSE İLE OLUMSUZLUK YAŞAMAMAYA DİKKAT ETTİM.AİLEMİ ÜZECEK HİÇ BİR HAREKETTE BULUNMADIM.ELİMDEN GELDİĞİNCE OYUNCU ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIM.

BU 3 YILLIK SANA L HAYATIMDA BİR KİŞİYE KIRGIIN AYRILIYORUM.VE ONU DA ALLAHA HAVALE EDİYORUM.

ŞİMDİ HEPİNİZİN HAYIR DUALARINIZI İSTİYORUM.DUA EDİN ÇOK MUTLU  OLAYIM..

İLERİDE TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜMİDİ İLE HEPİNİZİ aLLAHIMA EMANET EDİYORUM..H.KALIN

--------------------------------------------------------------
Hayatınızın kalitesini,hayatınızdaki insanların kalitesi belirler..kalite asla bir tesadüf değil..daima akıllı bir gayretin sonucudur...

GONDEREN: asi_krall on 06/15/2011 23:04:17

Seni kaybetmek üzücü bilana abla dilerimki reel hayatında mutlu ve başarılı olursun 3 yılı aşkın tanıdığım ablamsın benden yada hakkım varsa helal olsun sende hakkını helal et

Bir ömür boyu mutluluklar ablam herzaman beklerizz

1 nolu masa seni bekler hep ablam

Back To Top

GONDEREN: bilanaa on 06/15/2011 23:23:09

teşekkür ederim Asi  adminim..Allah seninde  gönlüne göre verir inşallah...

Hayatınızın kalitesini,hayatınızdaki insanların kalitesi belirler..kalite asla bir tesadüf değil..daima akıllı bir gayretin sonucudur...
Back To Top

GONDEREN: Sertac__ on 06/15/2011 23:57:03

rabbim tüm güzellikleri sana yazsın hep mutlu huzuurlu olman dilegiyle

Merhabalar
Back To Top

GONDEREN: bilanaa on 06/15/2011 23:59:54

teşekkür ederim sertaç.. güzel  dilerlerin için.Allah razı olsun.

Back To Top

GONDEREN: Nursel_ on 06/16/2011 00:07:32

Reel hayatında bir ömür boyu mutluluklar

dilerimmm...Bizde tşk ederizz seni tanıdıgımız

içinn Hoşçakal bilanacıgımmm

Back To Top

GONDEREN: bilanaa on 06/16/2011 00:09:50

Çok teşekkür ederim nursel adminem, sizleri özliyeceğim..batağın nadide insanlarındansınız..sizi seviyorum..

Back To Top

GONDEREN: Filiz33 on 06/17/2011 01:16:25

bilanam canımm seni tanıdıgıma mutlu oldum dertleşdik konusduk benden yana helal olsun hayatınd ainş hep mutlu olursun şimdiden tbrkk bizi unutmaa öptüm

Back To Top

GONDEREN: bilanaa on 06/17/2011 15:34:07

güzel dileklerin için tşk ederim filizciğim..Yaradanım tüm sevenlere mutlu yuva nasip etsin.seni seviyorum...

Back To Top

GONDEREN: bilanaa on 06/17/2011 15:36:19

Destan arkadaşım sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş,siz  bir adminmizin doğum gününü pastalı kutlama yapmıştınız forumlarda ..bende yakında banada düğün pastası gönderirsiniz demiştim şakacıktan....güzel temenniniz için tşk ederim..Allahıma emanetsiniz

Back To Top
11/24/2024
Sayfa:  1 | 2 | Ileri >  Son >>

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***