Toplam bakislar: 1245 - Toplam yanitlar: 0 |
|
GONDEREN: Mert- on 06/08/2011 16:49:55 |
|
Temel bir dağ başında oturuyormuş ve en büyük zevki günlük gazete okumakmış fakat tembelmiş ve gazete alabilecegi tek yer oturduğu dağın eteğindeki bakkalmış. Bu iş için hep Fadimeyi gönderirmiş. Fadime birgün sıkılmış ve pazartesi günü 7 tane o günün gazetesinden almış. Ve pazartesi günü bir gazete verip diğerlerini saklamış. Ertesi ...gün Temel gazete isteyince dün aldığı gazetelerden birini ben çıkıyorum deyip işlerini hallettikten sonra çıkarıp vermiş. Çarşamba günü yine Temel gazete istemiş Fadime yine işlerini halledip Temele gazeteyi vermiş. Perşembe günü yine Temel gazete istemiş Fadime yine vermiş. Akşama doğru Temel Fadimeyi çağırıp
- Ula Fadime . Habu Dünyada ne salak insanlar var; ula dört cündür aynı adam aynı yerdeki ağaca arabasını çarpıyii daa
--------------------------------------------------------------
Kazandıklarımla kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu...Uğruna canımı verdiğim insanların sırası değişti bende...Susmuyorum artık...Herşeyimi sıfırladığım günlerde kim varsa yanımda odur benim "CANIM"...Benim kıyamadığım değil bana kıyamayanlar değerli artık bende...Eksilen de siz eksilten de...Değer biçtiğim halde değersizleşende..
|
|
|