REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 2406 - Toplam yanitlar: 3

GONDEREN: AslanBey_ on 06/25/2009 13:38:59


selam dostlar.kadın erkekden ne bekler erkek kadından ne bekler gibi ayırımcılığa girmekdense insan insandan ne bekler deyip bütünleştirmek daha iyi olur kanısındayım.  yıllardır bunu sorguladım durdum.kendimce birkaç başlık altında toplamak istiyorum.ne kadarını hakediyoruz.ektiğimiz nedir biçtiğimiz nedir.vermeden almak Allaha mahsussa o zaman vermediğimizdede alma hakkımız olmadığını düşünüyorum.

ikinci önemli bir konuda sen ben yerine biz diyebilmeyi becerebiliyormuyuz hayatımızın her alalnında.eşinizi sevgilinizi sevmeniz yeterlimi sevdiğinizi sevmek değil önemli olan onun sevidğini sevebiliyormusun onun değer verdiklerine değer verebiliyormusun bu daha önemli.

üçüncü önemli bir konu sevdiğine dost olmayı becerebiliyormuusn.dostluk insan hayatında o kadar olmazsa olmazlardandirki.dostlukla ilgili üç satırlık söz çok güzel anlam ifade ediyor.ben dostumun önünde gitmem,çünkü ardımda ne durumda olduğunu bilemem.. ben dostumun ardında yürümem,dostum arkasında kim olduğunu bilemez.. ben dostumun yanında yürürürm yanında kim olduğunu bilir.yanında durabiliyormusun.aldığı kararlarda işine gelmesede yanında durabiliyormusun.önemli olan onun istediğini seninde istediğinde onaylanman değil onun istediği sana ters geldiğindede kabul edebilmeyi katlanabiiyormusun işde bu daha önemli.

 





GONDEREN: stroyy on 06/25/2009 15:14:37


 insanı o kadar güzel anlatmışsınız"ki AslanBey_   evet çok doğru söylüyorsunuz Anlamalı ve anlatmak için dinlemeyi bilmek gerekir. İyi dinleyici olmak insanlar arası iletişimde aranılan niteliktir. Çünkü anlamak , dinlemek , izlemek sonucunda insanı anlamak mümkündür.

ellerinize ve yüreğinize sağlık ....


 

Back To Top




GONDEREN: Cadalos_Kiss on 06/25/2009 19:35:41


Bu güzel düşüncelerini bizlerle paylaştığın için öncelikle çok TEŞEKKÜR EDİYORUM. Bir yazı ancak bukadar anlamlı vede etkileyici olabilir tekrar tekrar okumamak elde diğil emeğine vede yüreğine sağlık devamını bekliyoruz Aslan beyy_(F)

Back To Top




GONDEREN: AslanBey_ on 07/01/2009 13:47:00


değerli dostlarım simay metrix story cadaloz kız cevaplarınızdan ötürü teşekkürlerimi sunuyorum

Back To Top
06/23/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***