--------------------------------------------------------------------------[ BR]Yıl oldu 2011, hala kral tv de alt yazıda aşkını ilan etmeye çalışanlar var. Yazık lan.. ----------------------------------------------------------------------- --- Arkadaşım duvarına "çayla püsküğüt yiyom" yazmış. Bende onu dürttüm. Baktım duvarıma "çayı döktün mal" yazmış. Hala şoktayım. ----------------------------------------------------------------------- --- Romeo : senin dudaklarınla dudaklarım günahtan arındı Juliet : öyleyse şimdi günah dudaklarımda kaldı Romeo : öyleyse ver bana günahlarımı geri.(Cakal Romeo) ----------------------------------------------------------------------- --- Rüyamda ak sakallı dedeyi gördüm babannemi soruyor. Çok bozuldu insanlık çok... Buna koptum ----------------------------------------------------------------------- --- Şimdi Biraz Taner Tolga Tarlacı Kısaca 3T:
-İsim vermek istemiyom ama Özge arkamdan konuşmuş. - Elimlen gonuş tevfik
-Gafesimi gim gırdı?Tevfiik sen mi gırdın gafesimi?Niye gırıyosun ----------------------------------------------------------------------- --- Ortaokul yıllarımdan kalma bir tane matematik formülü sorun, hatırlamam.Ama GTA'nın tüm şifreleri aklımda.
----------------------------------------------------------------------- --- Bulaşıkların yemekten sonra değil, yemekten önce yıkandığı yer öğrenci evidir ----------------------------------------------------------------------- --- 11833 mü orası? - 118ödüzüc - Bi telefon numarası soracaktım ? - Sen istiyor bilinmeyen numara, verecek 100$ daha sora duj beraber duj
----------------------------------------------------------------------- --- Geçen gün sırf sana benziyor diye bir köpeğin yanına usulca sokulup "naber lan g"t" dedim.Mahallenin sonuna kadar kovaladı it ----------------------------------------------------------------------- --- Reklam 14 saatte çekilir, 18 saniyede yayınlanır... Yayınlandıktan sonra yediği küfürler paha biçilemez... 118 oodduzüjjj. //Bu çok doğru Bir söz // ----------------------------------------------------------------------- --- Sinirlenince çok güzel oluyosun Tuğçe. + İyi de sinirlenmedim ki. - Evet işte, b"k gibisin şu an. + Ne diyosun g"t ! - İşte bu bu, bozma sakın. Kopuyorum... ----------------------------------------------------------------------- --- Yeni Eklenti:31/05/2011 ----------------------- Lorealin 10 yaş gençleştirme kremini kullanan 9 yaşındaki kız kayboldu. =))))) ----------------------------------------------------------------- ---- Millet 650000000 pound'luk düğün yapıyor, Ben o rakamı okuyamıyom bile Üşeniyom --------------------------------------------------------------------[BR ]Öğretmen: Do you like football? Taner: Yes. Öğretmen: Uzun cevap ver! Taner: Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeess. ♥ --------------------------------------------------------------------[B R]FERHAT GÖÇER:Sensiz Ben Nefes Alamam HIYARLI BABA:Oksijen Tüpümüyüm Ben Gerizekalı xD ---------------------------------------------------------------------