6. HAFTA: Seni seviyorum 6. AY: Tabii ki, seni seviyorum 6. YIL: Seni sevmesem çoktan çeker giderdim 6. HAFTA: Aşkım, ben geldim 6. AY: Selam! 6. YIL: Annen ne yemek yapmış? 6. HAFTA: Zahmet etme, ben açarım 6. AY: Ben açayım mı kapıyı? 6. YIL: Yahu şu kapıya baksanıza! 6. HAFTA: Sevgilim, Ayşe telefonda 6. AY: Seni arıyorlar 6. YIL: Telefoooon! 6. HAFTA: Zor bir çocukluk geçirmişsin 6. AY: Senin anan da cins ha 6. YIL: Ya tam da anana çekmişsin 6. HAFTA: Bu yaz seni Venedik'e götüreceğim 6. AY: Tatilde Ankara'ya gitsek ne olur? 6. YIL: Niye, evin suyu mu çikti? 6. HAFTA: Bu yüzügü inşallah seversin 6. AY: Resim çerçevesi aldım, her zaman lazım 6. YIL: Şu parayla kendine bir şey al 6. HAFTA: Hangi filmi görmek istersin? 6. AY: Evita'ya gidelim mi? 6. YIL: Evita'yi gör, ben çok beğendim 6. HAFTA: Üzülme sevgilim, leke yapmaz 6. AY: Dikkat etsene yahu! 6. YIL: Amma da şakarşın be kadın! 6. HAFTA: Ben pek bu fikirde değilim 6. AY: Bu konuda yanlış düsünüyorsun 6. YIL: Saçma sapan konuşma, Alla'sen 6. HAFTA: Yaptığın yemeklere de bayılıyorum 6. AY: Bu akşam ne yiyoruz? 6. YIL: Gene mı makarna! 6. HAFTA: Bir şey içer mısın? 6. AY: Bir Martini içerim 6. YIL: Gene buz koymayı unutmuşsun 6. HAFTA: Bu elbise sana çok yakışmış 6. AY: Bir elbise daha mı aldın? 6. YIL: Kaç para verdin buna? 6. HAFTA: Özür dileyecek bir şey yapmadın ki 6. AY: Biraz dikkat etsene be kızım 6. YIL: Hay senin eline 6. HAFTA: Hain taş! Ayagina bişey olmadı ya sevgilim. 6. AY: Nereye bakıyorsun Alla'sen 6. YIL: Yuh be kadın koskoca taşı görmüyormusun.