REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1854 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: BuYuKTurK__ on 05/28/2011 15:47:25


Selamun ALeykum Sevgili dostlar!

2011 Genel seçimleri yaklaşmışken bir kardeşiniz olacak nacizhane görüş ve düşüncelerimi aktarmak istiyorum, asla niyetim kimseyi a b c partisine oy vermesi çabası içersinde olmadım olmamda, burası yeri değil ama söz konusu vatansa her yer yeridir o nedenle biraz beyin Jimnastigi yapatım istedim, sandıga öyle gidelim istedim. şimdiden çok teşekkür ederim dostlar...

  Birlikte temmuz 2009 yılına gidelim iç işleri bakanı bir paket aldı eline açılım adını verdiler, yıl 2011 aradan 2 yıl geçti hala içeriginde neler var nasıl açılımmış anlatmıyorlar, bir parca yüzünü gösterdiler, Haburda otobüs üstünde karşılanan vatan hayinleri, savaş kazanmış komutan edasıyla karşılandı sonuc malum.Dogu ve güneydoguda 12 yıl çalıştım hemen hemen her yerini bilirim, yıllık çocuk parası 300 TL alıyorlar, elektirik parası vermezler, esnaf vergi vermez su parası vermez yollar duble, her evde 2 korucu emeklide oluyorlar. daha ne sıkıntı ne) batıda garibim evine bir ekmek götürecem diye akşama kadar güneişin altında kazma sallıyor, ertesi günü iş yok kara kara düşünüyor, elektirik parasını ödemesin hemen keserler suda öyle açılım kime gerekli Türk'emi Kürdemi kararı siz verin. halktan tepki alınca açılımları elinde kaldı,

mevcut iktidarın önünde Anayasa değişikligine karsı cıkacak TSK anayasa diğer yargı organları prof..lar çeşitli dalavere yöntemlerle sindirildi susturuldu,eylül 2010 da anayasa değişikliği için referendurum yapıldı ve denildiki, 12 eylül darbecilerini yargılayacaz mahkeme önüne çıkaracagız, aradan 9 ay gibi zaman geçti anayasa değişikli için neden çalışma yapılmadı, bekleniyor? 12 eylül darbecileri zaman aşımına uğramış, oy isterken zaman aşımına uğrandıgının farkında değilmiydin? yoksa bu milletle dalgamı geçiyorsun?.bu seçimler ülkemiz için normal bir seçimin ötesinde kurtuluş savaşı niteliğindedir. bazı gerçekleri görmek ve yapılmak istenenleri anlamak için alim olmaya gerek yok.haziran seçimlerinden sonra eger meclis aritmetiği istedikleri gibi olursa korkarım ki bir kaç yıl içersinde Ülkemizi kurtarmak için milli mücadele yıllarında oldugu gibi topyekün savaşa girecegiz, yada köle manda olarak kalacağız biz türkler tarihte oldugu gibi hür yaşamız bir ırkız asla esaret altına girmedik girmeyizde, bu güne kadar ne yazikki halkımız biolojik silahlarla zehirlenerek uyutuldu halada uyuyorlar(kuş gribi,Kene vakası, vb) bir gün düşman süngüleri ile ya uyandırlırlar yada ölürler. en kötü verilmiş karar kararsızlıktan iyidir. bu günkü iktidarın ve yandaşlarının önünde tek engel MHP dir ancak onuda saf dışı bırakmak için her türlü dolapları döndürüyorlar, Sayın Bahceli her zaman ki gibi dik ve onurlu durusunu sergilemiştir ve bence iyide yapmıştır. olması gerekende budur.

anayasa değişikli yapmak için 367 vekil gerekli,anayasamızın ilk 4 maddesi hariç digerleri zaten değişiyor amaç digerlerini değil ilk 4 maddeyi değiştirmek buda demek oluyorki, Türk, Cumhuriyet,Bayrak bunlardan rahatsızlık var demektir neden mi ilk 4 madde bunları içeriyorda ondan, madde madde bakalım.

Madde 1.

–Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.

Madde 2.

– Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir.

Madde 3. –
Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. dili Türkçe'dir.

Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.

Millî Marşı “;İstiklal Marşı”;dır.

Başkenti Ankara’;dır.

Madde 4. –
Anayasanın 1 inci maddesindeki devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.

 

Bu maddeleri değiştirecek olan iktidar neden kendisi acıklayamadı da tusiyad başkanına acıkma yaptırdı ne dedi anayasanın ilk 3 maddesi değişebilir. bir tek tepki gelmedi yalanlama gelmedi gelemez tabiki acıklamayı kendileri yaptırdı.

 

Dünyanın 5 nci büyük ordusu olan TSK;çeşitli bahanelerle oyunlarla bir sürü TSK mensubu karalandı içerde yatıyorlar (örgütmüş, hangi eylemi yapmışlar kimi öldürmüşler askere polise silahmı sıkmıslar adammı kacaırmıslar haraçmı kesmişler ne yapmışlar acıklayın,ben söyliyeyim son model Jeeplerle gezdiğiniz katıldıgınız ASAF  faaliyetlerinize darbe vurmuşlardır hepsi)şahsen içlerinde birlikte çalıştıklarım görev yaptıklarımda var mevla yardımcıları olsun,onların vatan aşkından asla şüphe etmem söz konusu olamaz ve adelet bir gün tecelli edecektir.

Vatansız bir kişi evsiz birine benzer eger  gidecek evin yoksa acıkta kalırsın, barınamazsın.. vatanın elinden giderse sıgıntı olarak kalırsın barınamazsın demem o dur ki. Türk aklını başına al ve uyan artık ve yanındakıleride uyar bazı şeyler için çok geç olmadan uyanalım uyandıralım saygılarımla...

 



 





--------------------------------------------------------------

07/08/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***