Toplam bakislar: 3600 - Toplam yanitlar: 2 |
|
Ben Salon Ortaklarıyla Konuştum Bana Nikkimi Geri Vermişlerdi Tam 3 Kez Bu NazLıcan Admin Benim Nikkimi 3 Kez SiLdi Ve Kendi ÜyeLiğine Nikkimi Yapıyor Ayrıca Duydugum Değime Göre Sahidimde de Var Bu NazLıcan MasaLarı Ve ÖzeLLeri Okuyormuş Eger ÜyeLer Öğrenirsen Olay Büyür Lütfen Benim Bu Şikayettimi Ciddiye Alın ben o nikki 5 ay kullanmadım o salonda bana yardımcı olursanız sevinirim
|
|
GONDEREN: cuma_34 on 05/22/2011 06:39:34 |
|
nazlıcan admini şikayet eden bu insanla nazlıcanın nikini alarak başka insanların masalarına oturarak kendilerini nazlıcan admin olarak tanıtıp nazlıcan admin kötülemeye calışan kişiler bunun karşılıgında niklerin silinmeside normalldir zaten o kişiler kesinlikle uyarılmıştır ama uyarıları dikkate almayan bu insalarda aynı zamanda ahlak ve ar kalmamıştırr masalarad sex yapan kişilerinn nekadar samimi olacagını düşüne bilirizz bizler burda eglenmeye geliyoruzz ama ahlaki kuralları aşmadannn ama gördügüm kadarr bunu aşan bir admin varrr senem adminn cafe clasta kendisii bu tür insanların ben ce adminlik yapması doruu degill buraya insanlar güvenerek geliyorrr ama bu senem admin kimsede sanala karşı güven bırakmıyor sagolsunn her masada insanlarla sex yapıyor bu bunu gören üyelerde ister istemez sanaldan kendilerini ve varsa cocuklarını geri cekiyorlarrrr taktir sizin egerki bunu nasıl biri oldugunu tam ögrenmek isterseniz bend e yazılarının kopyası var severek yollarımm
|
Back To Top |
|
ben cuma_34 bahsettigim kişi siz degilsiniz başka bi adminn buu logini emine67 nikide senem sadece benzerlik
|
Back To Top |
|
|