REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1821 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: BaSBuG__ on 05/18/2011 12:33:37


SİZ.. KENDİSİNİ FARKLI! GÖREN ÜLKÜCÜ'LERE...

Dünyanın dört bir tarafına çöreklenmiş EMPERYALİST güçler,TÜRK VATANINI bölüp parçalamak için uğrasırken,kendisine en uyumlu,hangi emri buyurursa! anında yerine getirecek bir HÜKÜMET'i 9 yıldır iş başına getirmişken,BOP eş bşk'nı sıfatı ile! TÜRK'le hesaplaşmayı, okyanus ötesinden aldığı gücle, yedi sülalesini abad ederek, PKK'ile işbirliği yaptığı tescillenmiş menfaat şebekelerinide, yerle bir etmeye KARARLIYIZ..

Kader anı olarak,lanse edilen bir seçim sürecine yaklaştığımız bu zaman diliminde, içeriden ve dışarıdan, MHP ve ÜLKÜCÜLERE kurmuş olduğunuz pis tezgah, işbirlikcilerinizle beraber ELLERİNİZDE PATLAYACAKTIR.!

Yapmış olduğunuz manüple girişimleri,biz ÜLKÜCÜlere göstermiştirki... Seçimden sonra AKEPE eli ile değiştirilecek bir anayasa çerçevesinde,TÜRK VATANIN'ının bölünmesine en büyük engel olan MHP ve ÜLKÜCÜLER, hedef olarak seçilmiştir.!

Bu engel ortadan kalktığı zaman, ülkenin güneydoğusunda kurulması planlanan ÖZERK KÜRDİSTAN eyaletinin haritaları, AB-D tarafından çizilmiş olup,içinde yeni bir Askeri gücün konuşlandırılacağı AMERİKA destekli bir TAMPON BÖLGE oluşturulmaya karar verilmiştir.!

Bu Tampon bölge sayesinde, KÜRTLER KIŞKIRTMA VE KALKIŞMA planı dahilinde kullanılıp, bu senaryonun içinde yeralması sağlanarak, Amerikanın kontrolunde olan,KÜRESEL SERMAYE destekli bir KÜRT DEVLETİ'nin yapılandırılması amaçlanmıştır.

IRAK'taki TÜRKMEN'lerin ise bu bölgenin içinden ya sürgün edilerek yada KERKÜK TÜRK'LERİ'ninde içinde olduğu bölgeyi,BARZANİ VE TALABANİ eşkiyasının emrine verecektir...

Bitmedi...

Yakın bir tarihte Kuzey IRAK'ı ziyaret edip, Barzaniyle türküler söyleyen başbakanımız, ayağına kırmızı halılar serilip Cumhurbaşkanlığı köşkünde ağırlanan BARZANİ eşkiyasına "HERSEY GÜZEL OLACAK" diyen cumhur başkanımız sayesinde, KÜRT DEVLET'inin TÜRKİYE CUMHURİYETİ tarafından TANINMASI SAĞLANARAK! Ulus devlet olması SÖZÜ VERİLMİŞTİR.

Bu "Söz" dahilinde, Türkiye sınırları içinde değiştirilmesi planlanan yeni anayasa ile birlikte, TÜRK VATANI eyaletlere ayrılarak, Güneydoğuda kürtlerin "ÇEREZ" olarak kullanılacağı yeni bir AMERİKAN ÜS'sü inşa edilecektir.

TSK'nın etkisizleştirilmesi, TÜRK ASKERİNİN komuta kademesinin TERÖR ÖRGÜTÜ ve DARBE suçlamalarıyla teker teker toplanıp cezaevlerine tıkılması,Askerlik kurumunun kamuoyu nezdinde gözlerden düşürülüp,dünyanın 5. büyük silahlı gücü olan TSK'nın etkisiz bırakılması ile ORTADOĞUDA sınırların yeniden çizilmesi planlanmıştır.

Sepetin içindeki çürük elmaların toplanması söylemi,sadece ve sadece bu SİNSİ OYUNU gözlerden uzak tutmayı sağlamak için olusturulmuş, MASUM BİR KILIF!!'tan ibarettir.

AMAÇLARI BELLİDİR..

TÜRKİYE BÖLÜNDÜĞÜ TAKDİRDE,YENİ ANAYASA'DAN ALINACAK GÜÇLE ,KÜRESEL SERMAYE'NİN EMRİNDE OLAN ,HER ÇEŞİT HAİN'İN RAHATCA BESLENDİĞİ YENİ BİR COĞRAFYA KURULACAKTIR.

Bunlar'ın A-B-C planları en ince detayına kadar yapılmış,fizibilitesi çıkarılmıştır.

Ya KÜRTLER üzerinden bir iç savaş çıkarılıp,kardeş kavgası çıkarılacak yada SEVR koşullarından daha beter dayatmalarla TÜRK ADI HARİTADAN SİLİNECEKTİR!!

İŞTE BU YÜZDEN! MHP VE ÜLKÜCÜLER TEK ENGELDİR.!!

MHP VE ÜLKÜCÜ'LER...
HAİN EMELLERİN,SATILMIŞ KAHPELERİN, BİR TÜRLÜ YIKAMADIĞI!!

SON SİPERDİR....

Kaset olayı ile kamu oyuna servis edilen iğrenç görüntüler,bahane edilerek MHP'yi içten çökertmek,bu pis eylemlerin deşifre edilmesinden doğacak KÂR'ın, KÜRESEL SERMAYE'nin taşeronu olan AKEPE'ye pay edilmesiyle, 13 HAZİRAN'da PKK ve iş birlikcilerinin, MHP'siz bir mecliste, "AT OYNATMASI!" aşikar bir hal almıştır.

Bu kasetleri servis eden hain eller, kendisine FARKLI ÜLKÜCÜ! sıfatı takarak,ÜLKÜCÜ JARGONU ile uzun zamandır planlanan bu senaryoda, ALDIKLARI PARANIN HAKKINI VERMEKTEDİRLER!!!...

Bu pis tezgahın ortaya serilmesindeki ZAMANLAMA! dikkat çekicidir.

Milyonlarca mensubu olan ÜLKÜCÜ HAREKET'in içinde, elbette çizgisinden sapmış,bu kervanda çile çekmekten yorulmuş,gaflet uykusuna dalmış,ÜLKÜCÜLÜK ŞUUR'undan uzaklaşmış divaneler bulunabilir.

İçimizdeki en zayıf halka!'lar, işret meclislerinde, ZİLLET ÇUKURUNA yuvarlanmış olabilirler.!!

ÜLKÜCÜ olmanın şerefi yerine,FAHİŞELERİN KOYNUNA GİREREK,içinde irin olan İFFETSİZLİĞİ, kendilerine elbise olarak giymişde olabilirler.!

Genel başkanımız DEVLET BAHÇELİ bey'in güvenini, İÇKİ MECLİSLERİNDE oynaştıkları rezillerle,yerle bir edip!! genel bşk.yrd.cılığı makamlarını İŞGAL ETMİŞTE OLABİLİRLER.!!

ANCAK....

Bu kahpeliğe malzeme olanlar, hiç bir surette ÜLKÜCÜLERİ bağlamadığı gibi,5500 şehidin kanı ile yıkanmış ÜLKÜCÜLÜK ADINA, LEKE SÜREMEZLER.!

Bu hiç kimsenin haddide değildir. GÜÇLERİDE YETMEZ..!!

BİZİM MUKADDESLERİMİZE EL ATMAYI GÖZE ALANLAR, ŞUNU BİLSİNLERKİ... ALINLARININ ORTASINDAN KURŞUN YEMEYİDE GÖZE ALMIŞ DEMEKTİRLER...!!

BİZLERİ ŞANTAJ VE TEHDİT İLE ,SİNDİREBİLECEKLERİNİ ZANNEDENLER...

MHP'Yİ ELE GEÇİRİP,AKEPE'LİLEŞTİRME GAYRETİNDE OLANLAR...

ÜLKÜCÜLÜK'TEN GEÇİNİP, BİZİM ADIMIZLA HAİNLER'LE KOL KOLA GİRENLER...

İŞRET MECLİSLERİNDE,ZAVİYELERİNİ KAYBEDİP,HARAM AĞIZLARI İLE MUKADDES DİNİMİZ İSLAM'A,YÜCE PEYGAMBERİMİZE,YÜCE TÜRK MİLLETİNE DİL UZATANLAR...


ŞUNU İYİ BİLİNİZKİ... O DİLİNİZİ KOPARIP, MÜNASİP BİR YERİNİZE SOKARIZ...

TÜRK ADINI YERYÜZÜNDEN SİLMEYE ÇALIŞANLAR...

KÜRTLERİ KULLANARAK, CANIMIZDAN AZİZ TUTTUĞUMUZ VATANIMIZI BÖLMEYİ DÜŞÜNENLER...

KÜRESEL SERMAYE'NİN PARYASI OLARAK, MÜSLÜMAN HIRKASI İLE ŞEYTAN'IN AVUKATLIĞINI YAPANLAR...

DİNDAR KİMLİĞİ İLE,ATATÜRK'E,LAİKÇİLİK SÖYLEMİYLE HÜRRİYETİMİZE PRANGA VURMAYA ÇALIŞANLAR...

SANAL GÜNDEMLER OLUSTURARAK,ÜLKÜCÜLERE VE ONUN OTAĞI OLAN MHP'YE PİS ELLERİNİ SOKARAK, ÜLKÜCÜYÜ ETKİSİZLEŞTİRME GAYRETİNDE OLANLAR...

BUNU EN İYİ SİZ BİLİRSİNİZ Kİ!!!... BİZ... BİZE UZANAN ELLERİ TAAA KÖKÜNDEN KOPARIRIZ!!!..

Bu tezgahın tertiplenmesi için aldığınız paraları sahiplerine iade edin.!! Olmayan aklınızla MHP'ye ve ÜLKÜCÜLERE tanıdığınız mühlet,siz ve sizin gibi taşeronlar için beyhude bir bekleyiş olacaktır.!

MHP'nin gerçek sahipleri,hertürlü emperyalizme canları kanları pahasına, DÜN! Geçit vermeyenlerdir.!

Bugün ise,bütün hainlerin, TEK ENGEL OLARAK GÖRDÜĞÜ,HERBİRİ "BİR BAYRAK" olan YİĞİT ÜLKÜCÜLERDİR...

BİZ ... BU PİS OYUNU BOZMAYA KARARLIYIZ... ÜLKÜCÜLER BİRBİRİNE DAHA ÇOK KENETLENMİŞTİR.

12 haziranda eksiksiz olarak MHP'yi meclise tasıyacaktır.. DEVLET bey'in etrafına kümelendiğini iddia ettiğiniz güruhuda,bize reva görülen tüm kuşatmayıda nasıl yıktığımızı göreceksiniz.!!

BİZİMLE UĞRAŞMAKTAN VAZGEÇİN.!!

BU SİZE SON UYARIMIZDIR..!!

FARKLILAŞAN ÜLKÜCÜLERİN DEĞİL..!!

18 BİN ALEM'İN TEK HAKİMİ,YERLERİN VE GÖKLERİN SAHİBİ.. YÜCE ALLAH (c.c)'ın...
SON ORDUSU OLAN...

ÜLKÜCÜLERİN SÖZÜ'DÜR BU...

Bundan sonrasını biz değil..!

SİZ DÜŞÜNÜN!!

YAPARIZ...! BİLİRSİNİZ..!

 

Bazen ilaç olur sözüm meclise...Söylemek FARZ ise sözüm ağırdır..
Hep HAKİKAT söyle ömür bitsede..MAKAM'ın MÜJDE'si elbet SABIR'dır

07/08/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***