Toplam bakislar: 2762 - Toplam yanitlar: 2 |
|
GONDEREN: IRMAK_ on 03/08/2011 11:41:11 |
|
|
|
DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR HER HAYATIN HER ANINDA VARLIKLARINI HİSSETTİĞİMİZ BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLİ BAYANLARIN BU ÖZEL GÜNÜNÜ YÜREKTEN KUTLARIM
--------------------------------------------------------------
=
|
Back To Top |
|
GONDEREN: IRMAK_ on 03/08/2011 14:47:47 |
|

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN Zor sever ama tam sever. Bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için yüreginin kabul ettigini beyninin de kabul etmesi gerekir. Ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız. Belki kolayca yüregine girebilirsiniz. Ancak beyninde yer etmemisseniz her an terk edilebilirsiniz. Bir kadın yalnızdır aslında.
 Dünya Kadınlar Günü Her kadın kutsaldır,sakın unutma Kutsal cennet serilmiş o kadına Değer ver kadına,baksın tadına Yaşam tadım adın,kutsaldır kadın
Kadın,en zirvede açan kardelen Karlara inat çiçek açar kadın Dağ zirvesi erkek,kadın bir çiçek Yaşam tadım adın,kutsaldır kadın
Kadından kadına saygı duyalım Onlara sahip çıkalım sevgiyle Sezgisi güçlüdür sevgisi gibi Yaşam tadım adın,kutsaldır kadın
Kadınlar günü kutlu olsun kalpten Her güzelin eli öpülür,inan Saygı sevgim senin olsun,ey kadın Yaşam tadım adın,kutsaldır kadın! ..
|
Back To Top |
|
|