REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1334 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: BaSBuG__ on 02/25/2011 14:48:36


Türklüğün önüne çekilen ve inşaası devam eden setler.

Türk, bütün dünyanın aslında kendisine gıpta ile baktığı ama bunu kendisine yediremeyerek Bu ezikliğin altından nasıl kalkabilirim diye harıl, harıl Türklüğün aleyhinde planlar yapmasına neden olan bir Kutlu ırkın temsilcisidir. Dünya tarihinin yazılması itibarı ile yabancılar tarafından karşılarına alınan Türk milleti, iç ve dış düşmanlarının kendileri gibi olmaya çalışmaları isteklerinin kan itibarı ile gerçekleşmemesi sonucunda bir hırsla düşmanlık beslemelerine yol açmaktadır. Türklük, düşmanları sayesinde, kanında ki kudretin dışa vurumu ile yücelmektedir. Türk düşmanları Türklüğün yücelmemesi için çeşitli atraksiyonlar geliştirerek, önüne set çekmek istemekte, kimilerinde de bunu çok başarılı bir şekilde icra etmektedirler, Türklüğün önündeki Setlere değinmek gerekirse...


Türk düşmanlarının tarihimizin her safhasında ellerinden geleni en iyi becerdikleri olgu, Kızlarını Türk kağanları ile evlendirerek idareyi bir nebzede olsa ellerinde tutma hevesleridir. Bir çok Türk devletinin huzuru bu şekilde kaçırtılarak bazende o devletimizin yıkılmasına bile neden olunmuştur. Bu işi en iyi beceren düşmanların başında Çinliler gelir. Çinliler tarihlerinin en kıyımlı yenilgilerini hep Türklerden almışlardır, karşılarına erkek gibi çıkmaya cesaretlerinin olmaması bu durumu geliştirmiştir. Çinlilerin bu durumdaki başarıları daha sonraki devirlerde diğer düşmanlarımızın da iştahlarını kabartarak aynı durumun bin yıllar sürmesinin baş nedeni olmuştur.

Türk olmayan kesimlerin Türklüğün büyüyüp gelişmemesi uğruna sahneye koydukları diğer bir oyun da Kardeş kavgalarıdır. Binlerce yıllık Türk tarihinin her sayfasında ilk yazılan anektod, fitne ve fesatlarla bir birlerine düşürülen Kanı Türk olan kardeşlerin en iyi günlerinde birbirlerini kıyarak Türklüğün güçsüzleşmesine neden olan yazımlardır. Türklüğün yok olma derecesine bile indirgenmesine yol açabilecek kıvama bazen getirilebilmiştir . Kardeş kavgaları hiç bitmeyen derdimiz olarak her zaman gündemimizdeki yerini korumuş, bu durum her zaman Türk düşmanlarını sevindirmiştir. Bu kardeş çekişmeleri nedeniyle kurulan koskoca bir imparatorluk doğu ve batı olarak ayrılmış, düşmanlar tarafından bu iki ülke bir birleri ile savaştırılmıştır, kazanan elbet Türk olmamıştır. İslamiyetin kabülü sonrasında iç kavgalar Türk olmayanlarca dahada kolay yapılandırılmış, Din mevhumu Türklerin arasına sokularak aynı dine inananların bile mezheplerini ayırarak bir birlerini kırmaları sağlanmıştır. Daha dün Türk milleti sağ ve sol olarak ikiye bölünerek on binlerce Türk kanlı gencin Toprak olmaları tüm dünya tarafından ibretle izlenmiş ama Türk milleti gene bundan ders almayarak hala günümüzde oy vermiş oldukları parti yada tutmuş oldukları takımlar nedeniyle bile bölünmelere neden olabilmektedirler.

Türklerin arasına Din ayırımını sokmak ise Türklere düşman olanların sinsi hareketleri içerisinde baş roldedir.Türk milleti kanı itibarı ile kardeşim diyebilmekte din adına zorlandığı öz kardeşlerini bir tarafa katarak yabancıların oyunlarına düşebilmekte ve bu durumuda inançlarına bağlamaktadır. Türklüğün yanına ek olarak konmak istenen her dini yada beşeri hareketsel olaylar bize kötülük demektir, Kardeşlik kan bağı ile olur, hangi din veya inanç olursa olsun kardeşlik bağı bilimsel olarak gerçek olamaz. Ülküsü olan Türk milletinin birlikteliği kendisinden olanlar ile gerçekleşecektir, eninde yada sonunda bu olacaktır, adı da Turandır.

Geleneksel Türk ahlakının dış güçler tarafından bozulması ve binlerce yıllık gelenek, görenek, Törelerimizin kendilerine aydın sıfatını yakıştıranlarca geri kafalılık olarak nitelendirilelerek bunu da basılı ve görsel yayınlarla Türk düşmanları tarafından finanse edilen gelirler ışığında Bütün milletimizin evine kadar sokulmasıdır. Zamanın Türk gençleri bu tuzaklara malesef kendiliklerinden düşmektedir, yozlaşmış ana babaların zavallı tohumları, Tür dili altında ne idiği belirsiz Düşmanların bizi bozmak amaçlı kendilerinin dahi kullanmadıkları hırlamaları kullanmaktadırlar. Türkçe yazım bu encikler tarafından kısaltılma adı altında zaafiyet'e uğratılarak yok edilmek istenmekte ve bunda da başarılı olmaktadırlar. Yabancıların başardıklarında yok olmamızın kaçınılmaz olacağı sette işte budur. DİL!

Tamamı yabancıların hakimiyetinde olan Ulusal televizyon kanalları vasıtası ile ailelerimizin içerisine kadar giren yabancı filmlerin ve dizilerin sayesinde Türk törelerinin zayıflatılması,
Toplumda Fuhuşun ve Kumarın gelişmesi sağlanarak Türk törelerinde zaafiyetin oluşturulması,
Milli gelir dağılımında adaletsizliğin artırılarak Millet arasında gerilimin her an faal durumda tutulması,
Türk devletinin zaruri ihtiyaçları bakımından dışa bağımlı bir durumda kalabilmesi Türk düşmanlarının Türk milleti üzerindeki emelleri için gerekli olan bazı içten çökertmelerdir.

Biz Türkçülerin görevi Türklüğün önüne çekilen bu gibi setleri yıkmak ve Türk milletine bunları açıklamaktır.

09/29/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***