REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1130 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: BaSBuG__ on 02/25/2011 14:35:16


ŞEYTAN VE CİNLERDEN KORUNMA

ŞEYTAN VE CİNDEN KORUNMA
ŞEYTAN VE CİNLERE KARŞI KORUNMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ AYETLERİ ÇOK ÇOK OKUMAK LAZIM. BİR İNSAN OKUYABİLİYORSA KENDİ OKUR, OKUYAMAZSA BİRİSİ TARAFINDAN ONA OKUNUR.
Bir insanda cin ve şeytanlar tarafından bir rahatsızlık verilmesi ÇOCUKLARIN UYKUDA KORKUTULMASI VB. söz konusu ise bu ayetler aksatılmadan okunmalıdır. Cinler okunmaması konusunda okuyanı korkutup vazgeçirmek isteyebilirler. Korkmadan devam etmek gerekir. Böyle bir durum gerçekleşirse şeytanın-cinnin mağlubiyetinin belirtisidir. Korkmadam okumaya devam edelim…ÇÖZÜM VE KURTULUŞ ALLAH’IN İZNİYLE KESİNDİR.


EÛZÜBİLLÂHİMİNEŞŞEYTANİRRACÎM BİSMİLLÂHİRRAHMÂNİRRAHÎM


“Vezkur abdenâ eyyûbe* iznedâ rabbehû Ennî messeniyeşşeytanü binusbin ve azâbün.” (SAD suresi ayet: 41) Ve gul rabbî eûzü bike mim hemezâtişşeyâtîni* Ve eûzü bike rabbî en yahdurûni* (Mü’minun suresi ayet: 97-98)
Kulumuz Eyyub'u da an. Bir zaman o, Rabbine şöyle nida etmişti: "Meşakkat ve acı ile bana şeytan dokundu." Müminun/97- Ve de ki: Rabbim! Şeytanların kışkırtmalarından sana sığınırım! Müminun/98- Onların yanımda bulunmalarından da sana sığınırım.

Kırmızı kısmı okusak bile yeter. Hepsini okursak daha iyi olur.


Felak ve nas sureleri de ayrıca okunabilir.

Tüm islam aleminin cuma'sı kutlu ve hayırlara vesile olsun inş....


09/29/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***