REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1197 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: HaZaN- on 02/04/2011 02:40:57

Üşüyorum..Çok soğuk geliyor hava nedense? Ellerim üşüyor..Dudaklarım sızlıyor soğuktan..Ayaklarım donuyor taşımıyor artık bedenimi..

Ecelim geliyor olmalı bu soğukla..Yoksa neden üşür bir yürek bu kadar??

Güneşte doğmamış bugün zaten.Heryer  karanlık.. Peki ama neden herşey siyah beyaz.. Neden acaba bu gün gökyüzü mavi ağaçlar yeşil değil..Neden çiçekler solmuş gibi başları önlerinde yas mı tutuyorlar ne? Ya kuş sesleri?? Cıvıl cıvıl.. Onlar neden ötmüyorlar acaba?

İnsanlar nerede?? Neden kimse yok dünya üstünde? Neden ben tek başımayım? Yoksa ben mi kör oldum? Kör sağır ve dilsiz..

Yoksa seni yüreğimden yolcu etmemle mi başladı herşey?

Sus.. Cevap verme sakın.. İstemiyorum artık senden gelen hiç birşeyi..

Sevaplarınla günahlarınla..Kırıp döktüklerinle yakıp yıktıklarınla..Ezdiklerinle ve parçaladıklarınla yolcu ettim seni yüreğimden..

Şimdi anladım sevgini neden kilitli sandıklara sakladığını..Şimdi anladım neden sevginin önüne kara bulutlar döşediğini..

Al senin olsun şimdi parlayan güneşler, açan çiçekler, öten kuşlar..Senin olsun renkler, sesler.. Al senin olsun bütün mutluluklar..Al senin olsun hepsi.. Ama sus sadece..

Alıştım artık vurgunlarına.. Sus artık..

Usulca git dünyamdan.. Kime, nereye gittiğini de bilmek istemiyorum artık..

Ben bekleyeceğim sadece ama bu kez seni değil..Bu kez soğuklarla gelen ecelimi..

BEKLİYORUM..

11/24/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***