REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 4488 - Toplam yanitlar: 2

GONDEREN: AySu_06 on 02/01/2011 13:18:21


Malzemeler:
- yarım kilo mantar
- 300 gr tavuk göğsü
- 2 adet yeşil biber
- 2 adet domates
- 3 diş sarımsak
- 1 adet soğan
- 1 kaşık salça
- tuz, karabiber, kekik, fesleğen

Hazırlanışı:

Büyük bir tavada sıvıyağı ısıtıp, kuşbaşı doğranmış tavukları kavurun. Baharatlarını ekleyip, kavurmaya devam edin. Doğranmış mantarlar ekleyerek suyunu çekene kadar kavurun. İnce doğranmış soğanı, ezilmiş sarımsağı ilave edip, karıştırın. Biberlerin çekirdeklerini çıkarıp, ikiye bölün. Küçük doğranmış domatesi ve biberleri de tavada biraz soteledikten sonra salçasını ve suyunu ekleyip karıştırın. Güveç kaplarınıza karışımı paylaştırıp, üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede peynirler eriyene kadar pişirin ve sıcak servis yapın.





--------------------------------------------------------------





GONDEREN: Serra_Nur on 02/01/2011 13:20:25


Eline sağlık Aysum yeni kahvaltı yaptım ama mantarı çok severim görüntüsüde harika acıktım nolcak şimdi





--------------------------------------------------------------


Back To Top




GONDEREN: LeyLi_Mavi on 05/05/2011 14:35:03


vuuvvv harika görünüyr bayılırım mantaraa...eline sağlık arkadaşım..

Back To Top
11/29/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***