Toplam bakislar: 1294 - Toplam yanitlar: 0 |
|
GONDEREN: SuKuT on 01/19/2011 12:16:08 |
|
Bu Bayrak İnmeyecek Karamsar olmayalım, iyi olur İnşallah Sahipsiz değil millet, sahibi yüce Allah. Bütün dünya demişti bu millete Maşallah ___Yine o ruh gelecek, bu Bayrak yükselecek ___Yüksekte olan Bayrak, bir daha inmeyecek Zaten hiç inmedi ki, o hep göklerde idi Bağımsızlık timsali, özgürlük ruhu gibi Dedemden miras kaldı, göğüsledim o ipi ___Yine o ruh gelecek, bu Bayrak yükselecek ___Yüksekte olan Bayrak, bir daha inmeyecek
Söz verdik biz ataya, meşaleyi yakmaya O şanlı madalyayı göğsümüze takmaya Nice yiğitler düştü, bayrak için toprağa ___Yine o ruh gelecek, bu Bayrak yükselecek ___Yüksekte olan Bayrak, bir daha inmeyecek
Şehidim rahat uyu, bayrağın gölgesinde, Tokatlar patlayacak, düşmanın ensesinde, Yükselse bayrağımız; gürler benim sesimde ___Yine o ruh gelecek, bu Bayrak yükselecek, ___Yüksekte olan Bayrak, bir daha inmeyecek
Dalgalanırsa olur, Hakka gitmeye yüzüm, Sahip çıkar bu nesil, geride kalmaz gözüm, Hakkın dediği olur, Ona dır benim sözüm. ___Yine o ruh gelecek, bu Bayrak yükselecek, ___Yüksekte olan Bayrak, bir daha inmeyecek.
Bayrak rengini almış, atamızın kanından, Onlar nasıl geçmişler mallarından, canından, Bize yer ayırtsınlar şehitlerin yanından, ___Yine o ruh gelecek,,bu Bayrak yükselecek, ___Yüksekte olan Bayrak, bir daha inmeyecek
Mahir koşarak gelir, Bayrak elde en önde O hep dalgalanacak, en yüksekte gönderde. Aynen öyle olacak yarın, dünde, bugünde, ___Yine o ruh gelecek, bu Bayrak yükselecek, ___Yüksekte olan Bayrak, bir daha inmeyecek
--------------------------------------------------------------
|
|
|