REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1791 - Toplam yanitlar: 1

GONDEREN: taygunca16 on 01/02/2011 17:47:54

Evet AĞLAMAK``sorgusuzca,sualsizce olduğun yerde yaşadığın ortamda ağlamak.Hayat gercekten cok acımasız yaşamak nefes almak cok zor belki,ama ağlamak dahada zor o gözyaşlarını saklamazmışcasına yanaklardan süzülmesine engel olmamak inanki cok zor.Gıptayla bakarım cocuklara kimseye hesap vermemekcesine ağlarlar haykırırlar hayata dökerler isteklerini belkide keşke bende yapabilsem keşke bende haykırabilsem.Hayat imkansızlıklarla dolu değil aslında mucizeler var ama zaman isteyen mucizeler belki bir gün benide bulur mucizeler belki bende bir gün ağlarım içime kapanmadan dişarıya haykırırcasına göz yaşlarımı yollara bırakırcasına AĞLAMAK SADECE AĞLAMAK

GONDEREN: HaZaN- on 01/02/2011 18:16:25

Ağlamak istiyorum. Ve ağlamak için bir omuz. Bana güven verecek bir omuz. Korkma seni artık hiç kimse incitemeyecek diyecek bir ses..Şefkatle saçımı okşayacak bir el istiyorum ağlarken. Senelerin acılarını, incinmişliklerini, kırılmışlıklarını akıtmak istiyorum gözyalarımla..Ve yalnızlığımı dökmek istiyorum her damla gözyaşımla arsız nehirlere..

Allah kimseyi omuzsuz bırakmasın..

Çok içten anlatmışsınız duygularınızı..Taygunca arkadaşım emeğinize yüreğinize sağlık.

Back To Top
11/24/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***