REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1722 - Toplam yanitlar: 1

GONDEREN: taygunca16 on 01/02/2011 03:13:10

EVET SEVMEK   sadece beklenti olmadan sevmek yeni doğan bir bebeğin  annesine olan sevgisi yeni yürümeye başlayan cocuğun hayata tutunabilmesi gibi sevmek evet ben şuan öyleyim taki onu tanıdığımdan beri öyleyim sanki yeniden doğdum sanki yeni baştan yürümeye başladım onu düşündümmü içim titiriyor elelrim terliyor bunu yaşamak bunu hissetmek inanki cok güzel bana bunları yaşatan kadına yüzbinlerce kez duacıyım iyiki varsın iyiki karşımdasın iyiki seni tanıdım SEN BENİM İÇİN ANAMIN AK SÜTÜ GİBİSİN ONUN KADAR TEMİZ ONUNKADAR BESLEYİCİSİN İYİKİ VARSIN SAHRA           &nbs p;            & nbsp;           &nbs p;            & nbsp;           &nbs p;            & nbsp;           &nbs p;            & nbsp;           &nbs p;            & nbsp;           &nbs p;            & nbsp;           &nbs p;            & nbsp;           &nbs p;            & nbsp;           &nbs p;  

GONDEREN: HaZaN- on 01/02/2011 03:30:02

Taygunca arkadaşım bunlar ne kadar güzel duygular böyle... içten sıcak ve tertemiz.. umarım size bunları yazdıran arkadaşımızda okur..

ALLAH bozmasın..ve hiç kirletmesin bu  tertemiz duyguları.

Yüreğinize sağlık..

Back To Top
11/24/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***