REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1791 - Toplam yanitlar: 2

GONDEREN: HaZaN- on 12/18/2010 03:25:59

BİRİ BOZMALI SUSKUNLUĞU..

Biri ‘’ dur gitme’’ demek istedi belki..Diğeri de bunu söylemesini bekledi..Biri yuttu sözünü diyemedi diğeri sandı ki:Bitti..Geri dönüp sarılamadı..

Ertesi gün uzaktan baktılar sadece birbirlerine..İkiside birbirinden bekledi belki ilk adımı. Ama ikiside sustu..Ertesi gün ve yine ertesi gün..Ve böylece bitti..

İkiside biliyordu aslında kopamayacaklarını..Ne biri kopabilmişti ne  diğeri söküp atabilmişti..

Şimdi ikiside yangınlardalar.Ama biri hala bekliyor ‘’dur gitme tut ellerimi ‘’ denmesini diğeri bozamıyor suskunluğunu..

Gurur muydu aralarındaki.. Yoksa tam anlayamışlarmıydı birbirlerini?Yada anlatamamışlar mıydı?Neydi onlara yazık eden? Neydi onları tüketen? Yoksa ikisidemi kördü? Görememişlerdi  sevgilerinin büyüklüğünü..Bilemişlerdi ki   ayrılığın sebebi bile sevgiydi..

Kadın demişdi ki bir gün’’ Seni bırakıp gidişim bile sevgiden olacaktır’’ Adam hiç düşünmedi belkide bu sözün üstüne.Düşünseydi bilirdi o  arkasını dönüp giden kadın çok seviyor aslında.

Çok da zor olmamalı aslında seven iki yürek için,

CANIM SENİ SEVİYORUM demek..

CANIM SENİ SEVİYORUM..

GONDEREN: Simqe_ on 12/18/2010 03:34:05

ABLAM yürek parçalayıcı bu paylaşımın için çok çokk teşekkürler..

boğazın düğümleneceği en canalıcı satırları kestim yüreğinin sesi kaleminin mürekkebi azalmasın dileğimle ..

İkiside biliyordu aslında kopamayacaklarını..Ne biri kopabilmişti ne  diğeri söküp atabilmişti..

Şimdi ikiside yangınlardalar.Ama biri hala bekliyor ‘’dur gitme tut ellerimi ‘’ denmesini diğeri bozamıyor suskunluğunu..

Back To Top

GONDEREN: taygunca16 on 01/02/2011 15:27:08

diycek söz bulamıyorum bu satırlara sadece ağlıyorum

Back To Top
11/24/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***