REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1352 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: HaZaN- on 12/13/2010 23:32:59

BİR KADININ SEVGİSİ..

Ben seversem  kıskanırım  senin bile gücün yetmez bunu engellemeye.Şahin  gibi açılır gözlerim  yüreğimde  kurduğum yuvayı korumak için.Gözüm hep çevreden gelecek tehlikelerdedir.Sahiplenirim sevdiğimi ölüm olsa da sonunda.Savaşırım gerekirse..

Ben seversem özlerim,  özleme diyemezsin yüreğime.Desende söz geçiremezsin..Bizi çoktan aştı   sevdalı yüreğim.

Ben seversem  beklerim.Ömrümün bu yolda geçeceğini  bilsem  de,  gözümün bu yolda  kör olacağını bilsem de beklerim. Hatta bazan gelmeyeceğini bilsem de beklerim..Gücümün yetttiği yere kadar..Öyle  amansızsızdır sabrım..Sınırsızdır seversem..

Ben seversem özlerim..İçim yanar yokluğunda..En yalnız, en savunmasız, en güçsüz ben olurum yoksan eğer..Yanımdayken bile özlerim seni..

Ben seversem herşeyimi veririm..Sevgimi, şefkatimi, özümü veririm görebilirsen.Kendimi veririm  bütün yüreğimle.Hatta bazan anneleşirim farkında olmadan.Soğuktan bile ben korumak isterim seni..Sana bişey olmasın diye dualar ederim arkandan..Hele yola çıkacağım dediğinde.. Bir yanım bir yere göndermez seni, bir yanım senle gelir..Ben işte böyle severim.Kadın böyle sever.. Hiç bir şey beklemeden ve fedakarca.

Ben anlayamıyorum ama beni anlamayışını..

Hiç mi kimse sevmedi benim kadar???Herkese mi soğuk geldi sıcacık ellerin?Hiç kimsemi tutmadı bu güne kadar?Hiç kimsemi sahip çıkmadı böylesine?

Neden şaşırdın bu kadar sevgimin karşısında.Görmedimi kimse benim gibi yüreğindeki bu  güzelliği?

Bırak artık görmesinler zaten. Ben sahiplendim bir kere o yüreğe.. Benim dedim ve söz verdim.

SONUNA KADAR SÖZDÜR SÖZÜM.SADECE SANA AİTTİR BU ÖZÜM..

11/24/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***