REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1183 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: elif_16 on 12/10/2010 01:18:45

Otobüs Şöförü Hidayet ölünce cennetin kapisinda kuyruga girer. Hemen onunde bekleyen adam pederdir. Kapida bir melek beklemektedir. Melek pedere sorar: - Hic gunahin var mi peder ? - Aziz melek ben rahiptim. Tum hayatim boyunca hep tanrima dua ettim. Karima ve coc...uklarima sadik kaldim. insanlara ve hayvanlara hep yardim ettim .. Melek : -Cok iyi, bunlari biliyorduk zaten. Al sana cennetin gumus anahtari der. Ve sonra Hidayet'e doner. -Senin hic gunahin var mi? Hidayet: - Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardim. Tanriya dua etmedim acikcasi, inancim da zayifti ve bir gunahim vardi.. Cok sert ve hizli otobus kullanirdim.. Melek Hidayet'e donerer ve bunu da biliyoruz..Cok iyi al sana cennetin altin anahtari.. Peder bu olaya cok sinirlenir: - Ben hayatimi tanriya adadim siz de gidip bu adami cennette benden ustun tutuyorsunuz, haksizlik degil mi ?!! Melek gulerek: -'Oglum sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Hidayet otobus kullanirken herkes dua ediyordu. Skor farkli yani..' xD

11/25/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***