.Kapı vurulur ve bir erkek kapiyi açar.
Kadin:
'iyi günler az önce caminiz kirildi ve bunu yapan benim çocugum, lütfen özrümü kabul edin ne kadar masrafi varsa ödemek istiyorum' der.
Adam:
'hiç sorun degil çocugunuz cami kirdi ve içeri giren top degerli bir vazoya çarpti ve o da kirildi' kadin daha fazla üzülür ve içeri girdiginde gerçekten bir vazoyu kirilmis görür.
'Çok üzgünüm bununda masrafini ödemek istiyorum' der.
Adam:
' hiç önemli degil aslinda çok büyük bir iyilik yaptiniz bana' kadin merakla:
'ama caminiz ve degerli bir vazonuz kirildi nasil olur' der
Adam:
'hanfendi ben bir cinim ve 100 bin yildir o vazoda hapis kalmistim, çocugunuz sayesinde özgürlügüme kavustum, dileyin benden ne dilerseniz,
Kadin,önceleri sasirsada,biraz
düsündükten sonra;Çok güzel ve büyük bir malikane istiyorum,der,
Adam:
'Bir dakika,der ve kisa bir telefon görüsmesinden sonra,'tamam hanfendi,malikaneniz hazir' der,
Ikinci dileginiz nedir? diye
sorar,Kadin sevinç çigliklari ile'En güzel kiyafetleri istiyorum der,Adam yine kisa bir telefon görüsmesinden sonra,'Tamam,hanimefendi,Versace ve D&G'ya gidip en güzel kiyafetlerden istediginiz kadar
alabilirsiniz,'der,
Adam:'Son dileginizide alabilir miyim',diye sormasiyla kadin çildirmis bir halde,'Dünyanin en güzel mücevherlerini istiyorum'der,Adam,yine kisa bir telefon görüsmesinden sonra,'Tamamdir,yarin tüm mücevherleriniz teslim edilecek',der,
Kadin artik sevinçten çildirmistir,Adam kadina sessizce,'Ee sey hanimefendi,benimde sizden küçük bir ricam olacak',der,'Malum,100 yildir bir vazodayim,bu sürede hiç kadin yüzü görmedim,benimle bir gece birlikte olabilir misiniz acaba?diye
sorar.
Kadin biraz düsündükten sonra,O'na bu kadar güzel seyler veren birinin,istegini geri çevirmemesi gerektigini dügünür ve,Tamam olabilir der,
Sabah'a kadar birlikte olurlar,,,,Adam bir ara sigarasini yakar ve kadina sorar;Kaç yasindasin ?
Kadın:32,der,
Adam: Hadi yaa,,çok enteresan,bu yastasin ve halen cinlere inaniyor musun ? :))